Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona20ona

co moze widziec ładny chłopak w brzydkiej dziewczynie

Polecane posty

Gość ona20ona

czy taki związek ma szanse?

Gość ona20ona
obawiam sie ze to może byc tylko z litości:O

Gość AP AP AP AP
Moze widziec jej serce i dusze...

Gość
sa takie związki, ale czy taki ładny facet nie zdradzi po jakims czasie tej brzydkiej z jakąs ładna?? tylko pieknych kobiet jest na świecie, chyba nie trudno dla takiej stracic głowe.

Gość AP AP AP AP
Sluchaj, dla jednego ta dziewczyna moze byc brzydka/ bardzo brzydka a dla tego chlopaka- najpiekniejsza na swiecie. Kazdy ma swoj gust. Mam kolezanke- baaaaardzo ladna, ktora jest z baaaardzo brzydkim chlopakiem, bo jak sama mowi- on ma piekne serce. Co Ci z urody za np. 20 lat? Uroda minie, serce i charakter zostana. Jezeli piszesz o sobie- troche wiary w siebie, a nie obarczasz sie kompleksami, ktorych Twoj facet pewnie nie zauwaza...

Gość chyba humor mi wrócił
jakos słabo się staracie:D kolejne powody: chce miec kochanki, a wie, ze brzydka bedzie sie go kurczowo trzymac:D

Gość 505
Kasę albo koleżankę z którą można pogadać o wszystkim. Zdarza się, że ładny chłopak jest na tyle nieśmiały, że zadaje sie tylko z taką. Dlaczego tak jest - musicie same zapytać.

Gość wojtek ma rybiki w lazience
piekna dusze moze widziec w niej....

Gość dziewczyna z CZERWONEGO marsa
BO FACECI W TYM KRAJU TO STRASZNE CIOTY, NIE CHCE IM SIĘ STARAĆ,PRZY BRZYDKIEJ NIE MUSZĄ, SĄ POZBAWIENI TYPOWO MĘSKICH CECH , TAKICH JAK ODWAGA, SIŁA, WYTRWAŁOŚĆ, SĄ CZĘStO NIEŚMIALI , WYCHOWANI PRZEZ MAMUSIĘ NIE MAJĄ JAJ ŻEBY WALCZYĆ O SWOJE, NIE CHCE IM SIĘ PRAĆ I SPRZATAĆ. I NIE PIERDOLCIE ZE TE BRZYDKIE MAJĄ SUPER CHARAKTER, ZNAM JEDNEGO SUPER MENA CO OŻENIŁ SIĘ Z TAKĄ KROWĄ, PIENIĄDZE, PIENIĄDZE SĄ U NIEJ W KAŻDYM TEMACIE DO ROZMOWY, JEJ MĄZ ZAPIERDALA NA TĄ TŁUSTĄ DUPĘ ROZM 48 , 13 GODZIN NA DOBĘ, W OGÓLE SIĘ NIE WIDUJĄ, JEST BRZYDKA JAK NOC, DRUGI Z KOEI ROZPIŁ SIĘ I SIEDZI W KNAJPACH, WYKSZTAŁCONY, PRZYSTOJNIAK A BABA JAK QUASI MODO, PETA Z GĘBY NIE WYJMUJE, TO SĄ PO PROSTU MĘSKIE CIOTY CO BOJĄ SIĘ ŁADNYCH KOBIET I NIE MAJĄ JAJ, NIESTETY FACECI ROBIĄ SIĘ CORAZ BARDZIEJ LENIWI, GŁUPI I ZNIEWIEŚCIALI. NIE MACIE POJĘCIA JAK SIĘ ŚLINIĄ NA ŁADNE LASKI ALE TAKA TO SIĘ CENI A PO CO ON MA ZOSTAĆ KOPNIĘTY W DUPĘ

Gość wojtek ma rybiki w lazience
piekna dusze o czami wyobrazni

Gość HErbatka aromatyzowana
O masz :D Wydaje mi się , że facet nie związałby się z kobietą , która by się mu nie podobała :) Oni nie są chyba aż tacy litościwi. Skoro jednak już jest z kobietą, która dla ogółu uchodzi za brzydką to widocznie jemu się podoba i to nie tylko z charakteru jak piszecie, ale myślę że z wyglądu też. Poza tym doprawdy nie oszukujmy się. Mało jest facetów co to wolą grubsze kobiety. Lubią złapać za tłuściutki tyłeczek, czy nawet za fałdę na brzuchu :P I nie robię sobie jaj, ale takie są realia :) Facetom podobają się ich kobiety nawet jak ważą po 100 kg i nie wiem w czym tu macie problem. A najlepsze jest to, że w większości przypadków jak super laska będzie chciała odbić chłopaka tej brzydkiej, to przeważnie on się nie da, bo mu jest dobrze.

Gość tata mamam i my
TAK JAK KOBIETA DAJE DOBRZE DUUPCI

Gość dziewczyna z CZERWONEGO marsa
koniecznie czekaj do starości to przecież najpiękniejszy okres w życiu, a wygląd zawsze się liczy, po niejednej babci widać że niezła dupa z niej była

Gość sybila
Wojtek ma rybiki w lazience : ty facetem jesteś? i tak ładnie piszesz? o , to się rzadko zdarza... Dla każdego brzydka znaczy co innego. A tak wogóle to zauważyłam ze te bardzo przeciętne dziewczyny dostają najlepszych facetów

Gość kicia kicanka
Nie ma brzydkich ludzi!!!ci co wydaja sie nieladni są tylko zaniedbani.twarzy sie nie wybiera!ale uważam, że kazdy kto o siebie dba jest atrakcyjny i moze sie podobać:) nie mowie o solarium i mocnym makijazu ale litości DZIEWCZYNY MYJCIE SIĘ!!!! wlosy czesciej niz tylko w sobote bo pozniej taka jeczy ze nie moze znalezc chlopaka,ale jak ma to zrobic jak od niej nieladnie pachnie:| i ogolnie wyglada jak nieszczescie:| To takie moje obserwacje:)