Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowu ten sam

MÓJ FACET CIĄGLE PRACUJE...

Polecane posty

Gość znowu ten sam

problem: mój facet ciągle pracuje. Nie dawno otworzył firmę i spędza w swoim nowo otwartym biurze całe dnia. Żeby było jasne z początku jak każda "bab" zaczęłam myśleć, że ma kogoś, jednak teraz wiem, że on tam na prawde siedzi sam i pracuje. Próbowałam z nim kilka razy rozmawiać, ale rozmowa zawsze kończy się tak samo, że on chce budować dla nas dom i potrzeba na to pieniędzy ;/ Żeby było jasne. Konto robi się coraz pełniejsze, ale mi brakuje mojego faceta. Uważam, że skoro jesteśmy jeszcze młodzi, nie mamy dzieci to moglibyśmy aktywnie spędzać czas. Zarabiam tyle, że moglibyśmy spokojnie utrzymać się z mojej wypłaty i jeszcze coś odłożyć. A on dalej swoje... Co mam zrobić? Czuję, że go tracę :(

Gość kasiiiiik20
nie przejmuj się Iwona :-)

Gość znowu ten sam
Iwona????

Gość Iwona Iwona
???????????????????

Gość raczej sie dobrze zastanow
autorko, walnij sie w leb. jesli ma swoja firme i w dodatku nowa, to normalne, ze musi poswieciec siebie, zeby sobie pozycje wyrobic i na jakis poziom wskoczyc. a ty sie swoja wyplata tak nie ciesz, bo dzis masz - jutro nie masz. raczej wesprzyj swojego faceta. orientujesz sie w ogole, na cyzm polega wlasny biznes?????? chyba nie....... ty masz wyplate,m zasuwasz na kogos i masz w dupie wszystko. dostajesz kase i nic cie wiecej nie obchodzi.