Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia 542

Chłopak ze mną zerwał, jestem załamana, chce do niego wrócić, co robić ??

Polecane posty

Gość Kasia 542

Byłam z chłopakiem 4 miesiące wszystko się układało, jak wiadomo były czasami jakieś tam drobne kłótnie, ale jak w każdym związku. Na samym początku dowiedziałam się, że pali marichuane od niego samego, powiedziałam mu ok, nie będę Ci zabraniać, Twoje życie, Twoje zdrowie.Kiedy poszłam z nim na imprezę i zobaczyłam jak on to robi to powiedziałam mu żeby nie palił, nie mogłam na to patrzeć, żyć w świadomości, że osoba, którą Kocham się truje :( Nie było mu z tym wygodnie, ale nie palił.. Nagle dowiedziałam się, że przyjaźni się z kolesiem, który ma do czynienia z marichuaną, narkotykami, alkoholem i jest uzależniony, miał 3 stopień uzależnienia..bałam się, że mojego chłopaka w to wciągnie.. :( Pewnego dnia, mój chłopak będąc w szkole nie odpisywał mi ponad godzinę na sms, gdy dzwoniłam rozłączał się, to samo robił chłopak, który się wplątał w te nałogi..przestraszyłam się, myślałam, że coś się stało, albo, że sobie imprezuje z tamtym.. Wpadłyśmy z przyjaciółką na pomysł, że ona zadzwoni do niego z zastrzeżonego numeru i zapyta gdzie jest co robi itp.. Zrobiła tak, po czym zadzwoniła do mnie i mówi, że mój chłopak powiedział, że właśnie pije sobie z kolegami(a mi mówił, że jest w szkole) wkurzyłam się, zadzwoniłam do niego, pytałam gdzie jest i co robi ? Powiedział, że jest na mieście. Zapytałam czy przypadkiem nie pije z kolegami ? Nagle zaczął pytać kto to dzwonił, zaczął mówić, że myślał, że to ktoś chce mu wpier*** i dlatego tak powiedział, że tak to jest w szkole.. Wkurzył sie..od tej pory zaczęło się wszystko sypać..nie chciał się ze mną widywać, mówił, że stracił do mnie zaufanie, mówił, że ja mu nie ufam(a ja sie zwyczajnie o niego martwiłam) Wczoraj ze mną zerwał..powiedział, że nie chce dziewczyny, która mu wszystkiego zabrania :( i powiedział, że już mnie nie kocha..to bolało.. :( Jestem załamana.. :( doradźcie do mogę zrobić, żeby coś się zmieniło i żeby chciał wrócić ?? Kocham Go bardzo, i bardzo mi na nim zależy..

Gość ile dziecino masz lat
?

Gość Kasia 542
18

Gość chora jestes
zależy ci na takim kims?

Gość Kasia 542
Zależy mi i to bardzo ! :(

Gość Kasiu 542
daj sobie spokoj, ze mna tez wczoraj zerwal, tez alko, ganja, daj spokoj.. tez nie odzywal sie nie oddzwanial, stwierdzil ze go chce sprawdzac itepe. nie warto sie spalac.. :(

Gość Kasia 542
On mówi, że chce wrócić, że jednak czuje, że mnie kocha.. A dzisiaj zamiast się spotkać ze mną(nie widzieliśmy się ponad tydzień) to poszedł koleżance w matematyce pomóc :/ Ehh, już mi nerwy siadają.. :((

Gość Problemowska.
Cześć .. mam problem podobny do tego . Niedawno wprowadziłam się do nowej okolicy więc jak wiadomo wszyscy chłopcy się mną interesują , Tylko nie ten jeden chłopak ...ale po pewnym czasie zauważyłam że zarywa do mnie i spodobało mi się to .. On poprosił mnie o chodzenie i tak chodziliśmy chyba z 2 tygodnie do czasu kiedy nie pojawiła się od niego była i zaczęła mieszać . On ze mną zerwał żeby być z nią , następnie zerwał z nią żeby wrócić do mnie .. nie chciałam się zgodzić bo bałam się że znowu będzie to samo .. ale nadal go kochałam .. błagał mnie żebym go przyjęła bo on mnie kocha i już nigdy mnie tak chamsko nie potraktuje ..... po kilku dniach kiedy chciałam się zgodzić dowiedziałam się że oni znowu są razem ! Nie wiem co mam robić .. Co prawda jesteśmy przyjaciółmi , z jego byłą też mam przyjacielskie kontakty .. ale ja nadal coś do niego czuję i nie mogę znieść widoku kiedy on ją obejmuje i to przy mnie , wtedy przypomina mi się ten czas kiedy tak mnie obejmował i wgl ! Jestem wtedy taka zazdrosna , zawiedziona , zła , i wszystko muszę ukrywać pod uśmiechem ! Co mam robić ? Jak o nim zapomnieć kiedy ja go tak bardzo kocham ?

Gość himmmmmmmmmmmmmm
Ciesz się, że Cię zostawił. Nie masz przyszłości z kimś takim. On potrzebuje się wyszaleć. Jeśli do niego wrócisz taka sytuacja będzie się powtarzać.

Gość Problemowska.
chyba masz rację .. jakoś bez niego przeżyję . Nie mogę być z kimś takim .

Gość komplikator
jesli ktos zrywa, to trzeba przyjac do wiadomosci fakt, ze nas nie chce... przyjac z godnoscia... nie to nie... nic na sile... 4 miesiace to nic

Gość 9885
Kurwa wszystkie baby takie sa lubia ciemne narkotykowe typy drani narkomanow itp:-P klasyczny przyklad braku logiki w babskich kalafiorach (czyt. mozgach)