Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kluska8

czy jestem w ciąży?

Polecane posty

Witam , zastanawiam się czy mogłam zajść w ciążę. Kochałam się z narzeczonym tydzień przed miesiączką [dodam,że mam cykl 30dni) i doszedł w środku. Czy jest duże prawdopodobieństwo ,że jestem w ciąży?wczoraj miałam takie dziwne bóle w podbrzuszu ,a na test jest za wcześnie bo minęły dopiero dwa dni. Proszę o pomoc! Pozdrawiam .

Gość nataszkaa45
Tak.Istnieje takie prawdopodobieństwo.

Gość nataszkaa45
Jeśli nie dostaniesz okresu ,to zrób test w dniu spodziewanej miesiączki,najlepiej rano kiedy mocz nie jest rozcieńczony płynami.

właśnie mam taki zamiar. Dziękuję za odpowiedź teraz się trochę pomartwię :)

Gość patrzmy realistycznie.
powiem szczerze, że kaza kobieta jesli chodzi o cykl jest inna, u ciebie nawet gdyby to był dzień 'bezpłodny' mogłabyś zajść w ciąże przyjmijmy że plemniki zyją w pochwie od 4 do 7 dni. do tech doszedł w tobie, tak jest możliwosć, ale pamiętaj tylko 35 % kobiet przy pełnym stosunku zachodzi w ciąże :) dla wiarygodności moja siostra zaszła w ciaże 1 dniu cyklu :P.

Witam.Mam problem .Ostatnia @ miałam 6 wrzesnia."Przytulalam" sie 14,15,17,20 wrzesnia z chłopakiem.Od 19 dc zle sie czuje.jestem rozdrazniona czuje niepokoj.mam temp.powyzej 37 ,czuje sie grypowo ale nie mam przeziebienia.boli mnie głowa brzuch.piersi mam powiekszone wczoraj widzialam na nich czerwone pajaczki zylek ale znikly,wargi sromowe mam zasinione mdli mnie odrzuca mnie od kawyjestem ciagle zmeczona spac i spac mi sie chce.testow nie robilam bo boje sie a z drugiej strony nie chce zapeszac.

baska_bk -Nie powinnaś być w ciąży,a na takie objawy to i tak stosunkowo za wczesnie...))))