Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beata29.

cud japoński

Polecane posty

Gość beata29.
widzę że brak zainteresowania:( ja drugi dzień skończyłam kilo mniej

Jak dla mnie zdecydowanie za malo jedzenia w tej diecie. I nie ma śniadań co zupełnie skreśla ją w moich oczach. Jak nie zjem czegoś rano to później mi slabo i niedobrze...

Gość beata29.
tak, wiem drastyczna dieta, ale... podobna do Kopenhadzkiej

idiotyzm a nie dieta! jasne ze na tym schudniesz (jak dasz rade wy3mac) brawo dziewczyny, obniżycie sobie metabolizm i zaburzycie równowage organizmu a potem nie bedeiecie mogły zapanować nad apetytem i bedziecie wciagac dw razy wiecej jedzenia

Gość beata29.
ciężko będzie wytrzymać, ale to jest typowa dieta o skutkach jakich piszesz ale jak nie pomaga zwykle ograniczenie jedzenia...bo zawsze cos sie zje co zaszkodzi i nic sie nie chudnie. a ta dietę polecam osoba które po diecie dalej będą na diecie.... nie dla osób które waza 55kg i mniej...bo faktycznie bedzie jojo i bedzie 60 kg

Troche bez przesady z tym cudem, organizm długoterminowo może ucierpieć na takiej diecie a po skończeniu może i tak wyjść jojo. Za mało składników odżywczych organizm, zaburzenie przemiany materii może z tego też wyjść. Lepiej przejśc na bardziej racjonalną diete, nie zagładzać się bo nie o to chodzi. Trzeba przeprowadzić sobie oczyszczanie organizmu i przy dobrze ułożonej diecie można sobie suplementy do niej dodać. Np. produkty z suplementymbm.pl byłyby bardzo dobrym rozwiązaniem dla niecierpliwych w diecie, troche dobrych efektów już z nimi było. Dobrze oczyszczony organizm to organizm zdrowy który lepiej sobie radzi z wchłanianiem potrzebnych składników odżywczych.

Gość do shape
masz taki sam cel jak ja,63 kg:D a ile masz wzrostu??

Gość do saphe
masz taki sam cel jak ja 63 kg:D a ile masz wzrostu?:)

ten japoński "cud" ma tyle z Japonią wspólnego co kopenhaska z Kopenhagą. :P Japończycy mają swoje zasady żywieniowe i to bardzo zdrowe. A to coś to tylko jakaś odmiana kopenhaskiej. :O

ewentualnie można by było zamienić śniadanie na kolacje...organizm musi miec z czego startowac...nie podjęłabym się jej. jojo murowane!

jaki tam cud, idiotyzm i tyle, "maksymalnie 1 litr dziennie płynów" haha to się uśmiałam, dieta na zasuszenie, skonczysz i przytyjesz jeszcze o kilo więcej niz przed startem. Beznadzieja, poza tym nudna ta dieta, po 3 dniach miałabym takiego głoda na warzywa i owoce. Wywal mąkę z diety to będziesz mieć jeszcze lepsze efekty, i tłuste mięcha (jak niektóre wędliny). Najlepsza jest dieta proteinowa, ale ja nie lubię diet, wolę jeść po swojemu nie zaglądając do takich głupot jak np. ta w tytule. Jeśli chodzi o Japonię, to mają tam lepszą dietę tj. dostosowaną do Twojej grupy krwi, nawet się mi zgodziło, bo jak przestałam jeść kukurydzę i jej pochodne lepiej się czułam, zakazali mi też innych rzeczy i się tego trzymam. Więc to polecam, ale tez z przymróżeniem oka.

Gość beata29.
4 dzień, już idzie spoko, nie jest tak ciężko