Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laura.5

Dziewczyny jak się ubierac na staż w szkole?

Polecane posty

Gość Laura.5

jestem dopiero po maturze, mam 19 lat i dostałam sie na staż. będe pomagać w swietlicy szkolnej w gimnazjum. i mam pytanie jak powinnam się tam ubierac? czy elegancko tak jak nauczyciele czy moge bardziej na luzie? ja mam styl bardziej sportowy, ale nie wiem czy wypada tak chodzic. koniecznie muszą byc obcasy i eleganckie ubrania? piszcie

Gość koniecznie bez majtek i mini
zapnie cie jaki.s dyrek w odbyyt

Gość wyrzeźbionaZczekolady
Laura no cos Ty!!!! :):) Możesz się ubierać zupełnie na luzie, typu trampki, jeansy, zykła bluzka i tyle :p Przecież nie jestes nauczycielem ani kobietą pod 30 :D:D Pełen luz...

Gość Laura.5
dobra wez spadaj ok. jest tu ktos normalny, bo ja naprawde nie wiem czy wypada mi np załozyc dzinsy rurki, adidasy i jakąs bluzke sportową, albo rozsuwaną

Gość gdzie tyu mieszkasz
Świetlica w gimnazjum? Rozumie w podstawówce ale w gimnazjum. Ubierz się tak jak lubisz. Moze być na sportowo ale nie przesadnie. Np jeansy i t-shirt ale jakiś nie wyglądajacy jak piżama. Buty możesz ubrać na obcasach pasujące do całości albo sportówki czy nawet baleriny. Pełna swoboda. To tylko światlica. Nie ubieraj się broń boże jakoś tak mini czy gołe ramiona bo wiadomo jacy sa chłopcy w gimnzajum :D

Laura na loozie tak jak sie zawsze ubierasz. Tylko byle schludnie i czysto, przeciez nie chcesz uchodzic za paniusie ;). Gimnazjalisci cie wtedy zjedzą

Gość Laura.5
naprawde nie bedzie to głupio wyglądalo. moze nie trampki ale adidasy czy jakies baleriny wole lubie nosic, obcasy ok raz na jakis czas ale nie codziennie:O lubie tez chodzic w takiech bluzach sportowych rozpinanych ale nie workowatych tylko bardziej dopasowanych, czasem jakas koszulka czy tunika. do tego dzinsy. myslicie ze tak moze byc. bo ja juz sie bałam ze musze byc ubrana elegancko obcasy elegancka bluzeczka itp

Gość gdzie tyu mieszkasz
Elegancko to się musi praktykantka ubrac jak chce byc nauczycielem... a i tak nie zawsze sie do tego stosuja. Na prawde bedzie ok jak sie ubierzesz na luzie.

Gość Laura.5
no jest taka swietlica tzn taka jakby sala gdzie ucznowie siedzą jak nie ma jakiejs lekcji. nie no skąpo napewno nie bede sie ubierac

Gość Laura.5
to podnosłyscie mnie na duchu. myslaląm ze musze kupic sobie jakies ubrana eleganckie a tak to ok. tylko ze wiecie nie chce tez wyjsc na debilke bo to duza szkoła i tam wszyscy nauczyciele są ubrani elegancko. wiem ze nie bede nauczycielem, no ale jednak tez praca. nie chce zeby pozniej mnie obgadali ze jakas fleja przyszła

Gość laura.5
moze ktos jeszcze napisze jakie ma zdanie

Gość ja jak miałąm staz w bierze to
ubierałąm sie elegancko. spódnica, czarne spodnie, ew proste dzinsy, zakiety, proste sweterki, tuniki, buty na obcasie

Gość sorry w biurze

Gość Laura.5
no tak ale to jednak biuro. ja juz sama nie wiem, nie chce wyjsc na dziwaka:(

Gość rysopisik..
ja mysle ze nie ma co sie za bardzo stroic. pierwsze dni idz ubrana neutralnie. załóz jeansy, baletki, jakas bluzeczke i już

Gość gość
czy ktos z was w ogole kupuje rzeczy na luzie? zastanawiam sie nad konkretnymi zakupami z www.chillout-shop.pl :) moze macie jeszcze jakies sklepy tego typu?