Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *aniołek*

kupiłam wreszcie tą wymarzoną.........................................

Polecane posty

Gość *aniołek*

zmywarkę,poukładałam dobrze naczynia tak żeby do wszystkiego miała dostęp i po zakończeniu mycia otwieram a tam wszystko brudne a tabletka leży na drzwiczkach na wpół rozpuszczona. włączyłam drugi raz i tak:garnki na dole czyściusieńkie a u góry kubki i talerze brudne. Mieliście tak????? czy coś robie źle? proszę piszcie

Gość Ups...........................
Dziecko myjesz w zmywarce? Że tutaj piszesz.

Gość a sol dalas i plyn
nablyszczajcy? wiatraki sie krecily? moze dalas za wysokie gary i nie mogly sie obracac dobrze

Gość *aniołek*
jw

Gość *aniołek*
a sol dalas i plyn..........no właśnie chyba te gary by były przyczyną że góra się nie umyła jutro zobacze a jak nie to już nie wiem

Gość Przeczytaj dobrze instrukcję
może musisz przestawić zmywarkę z cyklu sól+tabletka+płyn nabłyszczający, na cykl 3w1, zanim jeszcze ruszysz z jakimkolwiek programem zmywania (jeśli oczywiście używasz tabletek 3w1, 4w1, 5w1 itd.) I sprawdź datę ważności tabletek, jak są stare się nie rozpuszczają do końca. A i dużo zależy też od samej zmywarki, ja mam AEG więc jest bardzo dobrej jakości i nic się nigdy nie działo. Ale wiem, że już np. te ekonomiczne marki jak Candy, Amica, Fagor, Indesit, a nawet Elektrolux, itp. mogą być wadliwe i bardziej skłonne do usterek.

Gość mama malego Danielka
Nigdy tak nie mialam...

Gość Jak używa 3w1 itp.
to nie może używać jednocześnie płynu nabł. i soli! No co wy ludzie... Tylko musi przestawić tryb na ten 3w1, albo na normalny (taki z solą i płynem i zwykłą jednofazową tabletką). A i niech zawsze sprawdza czy się kręcą śmigła spryskiwacza, bo inaczej jej nie spłucze zmywania. NIECH PRZECZYTA INSTRUKCJĘ OBSŁUGI!

Gość a sol dalas i plyn
uwazam ze wiatrak u gory sie nie krecil, mialas na dole moze za duzo rzeczy? lub za wysokie gary

Gość ludzie no co wy z tą solą
i płynem????????????? teraz wszystkie zmywarki chodza na 3w1!!!!!!!!

Gość To przeczytaj instrukcję
przecież głowa cię od niej nie rozboli... A na opakowaniu tabletki zwróć uwagę, czy ma napisane 3w1, 4w1, albo 5w1 Jeśli nie - to znaczy że masz zwykłą i musisz mieć płyn i sól. W instrukcji masz wszystko od A do Z, czemu siedzisz bezczynnie i pytasz na forum???

Gość *aniołek*
insrukcje czytałam od tego zawsze zaczynam nie mam 5-ciu lat gdyby była zła to nic by nie umyła a umyła tylko dół

Gość *aniołek*
tzn.gdyby była zła tabletka to by nic nie umyła a nie sam dół