Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takaaa Jednaa

Problemik p .. Panie pomóżCie

Polecane posty

Gość Takaaa Jednaa

Mam problem z owłosieniem w okolicach bikinii .. xd Zawsze gdy wybieram sie na basen to jest problem .. gdy się ogole czy wydepiluje to zawsze zostają mi czarne kropeczki [bardzo widoczne]. Co równiez jest problemem w bardziej wykrojonej bieliźnie ; p Czy są jakieś metody depilacji dla brunetek? Mam również taki problem z owłosieniem w okolicach pępkaa i ogólnie brzuchaa.. ; x Na klatce piersiowej tezz. ;/ ale to juz bląd ; D co mam robić? ; > czy zawsze bd musiała się ukrywać ze wstydu? x/

no ja tez mam problem z tym poniewaz tez jestem brunetka. rowniez mam te czarne kropki ale jak uzywam nowej maszynki to te kropki sa mniejsze poniewaz maszynka dokladniej goli te miejsca. a co to owłosienia pod brzuchem to kiedys kolezanka namowila mnie abym ogolila to maszynka i teraz jestem zmuszona robic to ale przynajmniej jakos to wyglada

Gość Takaaa Jednaa
Też gole to maszynką pod brzuchem ale również zostają mi te czarne kropki x/ a czy istnieje jakikolwiek sposób by nie były w ogóle widoczne? :)

Golić pod brzuchem? Ocipiałyście? nie lepiej depilować? Nie będzie kropeczek.

Ja owłosienie na brzuchu golę przy użyciu maszynki do golenia. Na klatce piersiowej na szczęście jeszcze nie mam owłosienia.

no rzeczywiscie mozna depilowac no ale to jest tedy bolesne no ale czego sie nie robi zeby bylo ladnie :)

Gość kropeczka biedroneczki
jak goliłam maszynką to włosków było coraz więcej,teraz jak depiluję to jest ich mniej.A nie dałoby rady usunąć tego laserem?

Gość Takaaa Jednaa
A w jaki sposób sie depilujecie? ;) heh. xd nie mam pojęcia - nie prubowałam laserem . ; p