Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Duszyczka19

Czy to mozliwe bym była w ciazy

Polecane posty

Witam Panie internautki. Trzy dni temu kochałąm sie z moim narzeczonym dodam ze staramy sie o dzidzie. Dzis nad ranem obudzil mnie dziwny bol w podbrzuszu cos tak jak na @ rano stwierdzilam rowniez ze mam wrazliwsze piersi jestem dosc zmeczona czy to mozliwe ze jestem w ciazy ?? dodam tylko ze oboje bardzo tego pragniemy :)

Gość prowokejszynn
przez 3 dni niwe mozna zajsc w ciaze

Gość Tiii
Prowokejszyn a przez ile sie zachodzi ? ;P haha jak Twoj daje rade wiecej niz 3 dni non-stop to gratulacje ;P mozna w 5 min nawet zajsc ;P Ale.. objawy o ktorych pisza autorka - moga nic do tego nie miec, a ciazy wykluczyc tez nie moze bo jeszcze nie wie czy dostanie okres czy nie.. takze mozliwe ze zaszla, ale o tym przekona sie za kilka/ kilkanascie dni ;)

Gość Tiii
jesli to byly oczywiscie Twoje dni plodne to jest szansa ;) w tym sensie mialam odp ze mozliwe ;)

Gość i coz ze ze szwecji
test zrob najlepiej w dniu spodziewanej miesiaczki lub dzien po jesli nie dostaniesz...powodzenia :)

Gość Tiii
Ja nie bylam pewna, i zrobilam tydzien po spodziewanym terminie miesiaczki, bo tak to wiadomo z roznych czynnikow moze sie przesunac dzien lub dwa... a mysle ze tydzien to juz tak pewniej troszke zycze powodzenia :)