Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niemalowanka

Kobiety nieumalowane

Polecane posty

Gość Niemalowanka

Co sądzicie o kobietach, które na codzień się nie malują, lub malują się bardzo delikatnie, tak, że prawie tego nie widać? Albo mają bardzo rzadko pomalowane paznokcie? Czy taka kobieta według Was jest zadbana, kobieca?

Gość A kukuuu
TAK jesli jest rzeczywiscie zadbana i kobieca a nie tylko NIEUMALOWANA :)

Hehe, wiem, ze ja maluje sie tylko w weekendy(chociaz moje liceum to rewia mody, to mi sie nie chce) a paznow prawie nigdy nie maluje, bo zawsze mam krotkie a krotkie i pomalowane dziwnie na mnie wygladaja :P

Ja tam lubię u kobiet bardzo delikatny makijaż, lub wcale, to samo z paznokciami. Niecierpię, gdy tapety jet więcej niż kobiety. Ale czasem do łóżka to pasi mi krwisty lakier i ostry makijaż, chociaż zostają ślady tu i ówdzie.

Gość Niemalowanka
Hmmm... Jak nietrudno się domyśleć należę właśnie do takich kobiet i czasami zastanawiam się, czy nie jestem postrzegana jako osoba, któa nie dba o siebie, której nie zależy na wyglądzie... To mnie pocieszyliście, a z resztą skoro nie ma się potrzeby sztucznego upiększania się, to znaczy że akceptuje się swój wygląd, bez ingerencji "malowideł"

Gość frentii
Zalezy co taka kobieta robi. Jesli ktos pracuje w firmie czy banku, jest elegancko ubrana i nie ma na twarzy grama makijazu, to wyglada troche...wyblakle. Makijaz jednak podkresla oczy i sprawia, ze twarz jest bardziej wyrazista, szczegonie u naturalnych blondynek.

Gość LadyMorgana33***
ja bardzo lubie podkreślać oczy , troszkę fluidu na twarz i usta czymś pociągnięte , ale czasem mi się nie chce np dzisiaj i wychodze bez.Znam osoby co maja fajny typ urody i naprawde ładnie wyglądają bez makijażu

Gość papricka
ja sie nigdy nie maluje- jak cos to tylko od swieta. paznokcie tez rzadko(akurat wcziraj pomalowalam :) ) i zle sie z tym nie czuje ;p

Gość Niemalowanka
Uuu, nie sądziłam, że jest nas aż tyle ;-)

Gość Niemalowanka
Dobra, skoro jest odzew to jeszcze Was troszkę pomeczę ;) Depilujecie nóżki jesienią czy zimą, czy tylko wtedy, gdy są one bardziej wyeksponowane - latem?

Gość ja tez rzadko ale to
u mnie na plus wyszło-10 lat młodziej wygladam

Depiluje sie caly rok:)Nie ma znaczenia pora roku O stopy tez dbam caly rok:) Nie ma jak kilo tapety a pod ubraniem owlosione nogi i tara na stopach:O

Gość Niemalowanka
No ja się muszę przyznać, że zdarza mi się czasami nie depilować nóg, ale staram się z tym walczyć, bo to wynika z lenistwa :P

mnie najbardziej kręci jak kobieta ma tylko pogrubione rzęsy jak jest ładna i zadbana to wyglada bardziej sexy niż z tapetą. oczywiście dobry make up nie jest zły ,ale niektóre to wyklądają jak by pouciekały z sabatu czarownic

Gość AP AP AP AP
Ja zauwazylam,ze teraz nastala jakas moda na naturalnosc= brak makijazu. Na studiach 90% roku chodzi nieumalowana.