Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kata kajata

Od kilku tygodni moją 12-letnią córkę boli pięta

Polecane posty

Gość Kata kajata

Nie boli cały czas tylko jak na niej stanie. Czy ktoś wie co to może być?

Gość Kata kajata
Na lekcji w-f biegała na 1200 metrów i tak sie zaczęło. potem przechodziło i po następnych biegach znowu. A teraz już boli ją częściej. Nie w kostce tylko od spodu.

Gość bóg do niej przemówił
ażeby pietą nie onanizowała swego grzesznego sromu, zaszyj jej srom a ból piety ustanie, córko 🖐️

Gość Kata kajata
Byłam, lekarz powiedział że nie wie co to. Zapisał maść i jak nie przejdzie to badania krwi i skierowanie do ortopedy. Co on może podejrzewać, że badania krwi?

Ja też mam takie coś. Cholernie boli mnie zawsze prawa pięta, nawet stanąc sie nie da. Lekarz nie wie co to i mówi, ze tak juz mam i ze moze tak mam zbudowana noge. A ja mam zwolnienie z biegów.

moj tez tak mial:) Dostal pol roku zwolnieniqa z wf i zabiegi na piety:) Zaraz sobie przypomne jak to sie nazywa ale czesto mlodziez ma ta przypadlosc

Gość Kata kajata
dzięki kobietki :) może to nic bardzo poważnego. Mnie ból pięty kojarzył się tylko z piętą cukrzycową:o

Gość może może
może to być jałowa martwica kości, nie jest to takie poważne schorzenie jak by nazwa wskazywała, dość typowe dla tego wieku. Powinno wyjść na rtg. Mnie też kiedyś prawie 2 lata bolała pięta pomogło mi"zadzieranie stopy", tak jakbyś grzbiet stopy chciała oprzeć o goleń. Nie wiem czy wiesz o co mi chodzi? naciągałam tak siłą mięśni a nie ręką. po tygodniu ból się zmniejszył, a po miesiącu ustąpił całkowicie.

Gość Kata kajata
Kupię takie wkładki:) A ćwiczenie wiem chyba jak, też każę ćwiczyć, jak nie pomoże to przecież nie zaszkodzi:)

Gość inspektorerektor
Dojrzewanie Drogie Kobietki. Dojrzewanie. Kości rosną, źle się 'ustawiają' a potem bolą. Niestety nic się z tym nie da zrobić, oczywiście, można ten problem rozwiązać operacyjnie. Ale po co, skoro można z tym żyć? :) Za jakiś czas przejdzie. Sam mialem podobne problemy.