Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kira7

Wypadajace wlosy w ogromnych ilosciach

Polecane posty

Gość kira7

Pordzcie prosze, od paru tygodni wypadaja mi wlosy z cebulkami, przezedzily sie znacznie.Poltora roku temu odstawilam tabl.anty po ok 4.5 latach ich brania.Nie wiem co o tym myslec czy to moze byc przez to.

Gość lubie nature
To na stówe prze te tabletki. Zacznij pić 2-3 razy dziennie napary z pkrzywy ,stosuj odżywcze kompresy ale na rezultaty musisz troche poczekać.

Gość do lekarza idź zrób badania

Gość kira7
Dzieki herbatke juz pije, ale zastanawiam sie kiedy to przejdzie????Skad myslisz ze to na 100% przez te tabsy???Juz kawalek czasu od tego minal a tu takie rzeczy sie dzieja.Ja do tabsow nie wroce a jakby mnie ktos wczesniej o skutkach ubocznych uprzedzil to tez bym po nie nie siegnela, trucizna.

Gość poszukaj w aptece
preparatu na włosy, skorę i paznokcie, jest ich wiele, np BIO-Uroda, ja akurat brałam BIO-Urode i bardzo mi pomogła, włosy odrosły ale trwało to długo bo około roku. Po tym czasie zauważyłam odrastające włosy. Preparatów jest wiele więc na pewno dobierzesz coś odpowiedniego dla siebie. Pozdrawiam

Gość po tabletkach anty
koncepcyjnych wypadają nietylko włosy ale zaczynają się problemy hormonalne, a potem już wszystko samo kręci się w kółko, problemy hormonalne, wypadanie włosów, problemy z cerą itd...

Gość zrob badania hormonów
a jak bedzie dobrze to polecam dobre tabletki na wlosy

Gość kira7
Mam nadzieje, ze naprawde jakies tabletki mi pomoga bo tak to zalamka, ktora i tak juz mam:( Sprobuje Revalid, brala ktoras? Dodam ze okres jeszcze nie jest uregulowany do konca ale wszystko na dobrej drodze, od 40 dniowego cyklu zkrocil sie do 32 dniowego, ale tu duza zasluge musze przypisac ziolka bo tak to sama nie wiem co by bylo.

Gość yagna
wiesz ja myślę, ze to nie po tabletkach, skoro skończyłaś je brać 1,5 roku temu. normalnie zaczynają wypadać kilka miesięcy po odstawieniu tabsów, a nie po tak długim okresie. co nie zmienia faktu, że możesz mieć jakieś zaburzenia hormonalne i z tego powodu wypadają Ci włosy. albo masz niedobory witamin czy minerałow w diecie. albo problemy z tarczycą. przyczyn może być wiele, dobrze byłoby zrobić sobie badania. a doraźnie możesz wcierać coś wzmacniającego w skórę głowy, ja stosuję Seboradin lotion i się sprawdza.

Gość kup belisse.bierzesz 3-4 miesi
ace i odrastaja ale wymaga to kuracji 3-4 miesiecznej a nie rzucenia po 2 dniach

Gość kira7
Ja tez myslalam ze skutki po odstawieniu juz minely , ale kto wie. Kupie Revalid i bede go brala tyle ile sie zaleca, jakos musze odzyskac te moje wlosy, ktore tak strasznie wypadaja.

Gość kira7
tak sobie mysle, ze i tak najlepszym lekarstwem bedzie czas ale jak to przetwac.Psycha nie wyrabia.

Gość ughuyfghytfc