Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bombakaloryczna

Od dzisiaj To nie są słowa wypowiedziane w wiatr !

Polecane posty

witajcie:* u mnie z jedzeniem w miare:) z psem poszłam na spacer tak na godzinke to i trochę ruchy było:D zobaczymy jak będzie jutro. Ja dopiero jutro mam rozpoczęcie na studiach... brrr

Gość jjhgvnn
"słowa wypowiadane w wiatr"..... padnę zaraz ze śmiechu

Gość qwas
no ten sam wiatr zwiał założycielkę. :P Swoją drogą ciekawe ze często ktoś założy temat z wielkim zapałem i na drugi dzien juz go nie ma. Ale jak widać inni walczą. :D Pozdrawiam i życze sukcesów tym walczącym.

co do błędów na kafe, są dużo gorsze, np. doprowadzająca mnie do szewskiej pasji dieta "kopenhadzka" zamiast "kopenhaska" :-) ale w końcu - nie tworzymy słownika ortograficznego, tylko pewną społeczność, która - przynajmniej teoretycznie - ma ten sam cel do osiągnięcia :-) i tego się trzymajmy! :-) ja siabadabada nanana - ani się waż!!! :D

hej :) dziewczyny, jak się trzymacie? ;> chwalić się sukcesami i dzielić porażkami :) ja wczoraj nagrzeszyłam wieczorem, ale dziś już ok. Generalnie czuję, że spodnie robią się luźniejsze, to dobry znak. Chciałabym osiągnąć swój pierwszy cel do 1 listopada, byłoby miło ... :)

dzień dobry :) mam nadzieję, że jeszcze się odezwiecie i nie będę musiała pisać sama do siebie :) wskoczyłam dziś na wagę, było ok 68-67 kg, ale nie jestem pewna, bo waga którą mam na stancji waży inaczej w każdym miejscu kuchni :P Dlatego nic pewnego, no może jedynie to, że nie przytyłam. pozdrawiam weekendowo i życzę wytrwałości !!

hej, hej moja waga zatrzymała się na 53 kg i dalej się nie rusza, tak troche straciłam motywacje do dalszych działań. Całe szczęście, że przybieram na wadze.

hej mailin ;) nie ma się co załamywać, u mnie też różnie bywa, są jakieś tam wpadki jasna sprawa, ale cały czas wierzę, że tym razem trochę kilogramów poleci :) Ty masz niewiele do zgubienia, więc wydaje mi się że powinnaś postawić po prostu na dużo ruchu i powinno być ok ;) trzymam kciuuuuuuuuuki ! nie łam się ;)

Hmm może ktoś się dołączy? ja jakoś się trzymam jeszcze, ratuje mnie teraz brak przepysznych obiadów mojej mamy ;) słodyczy odziwo udaje mi się unikać, może dlatego że nie mam ich w domu. Sama siebie podziwiam ;P Moje dzisiejsze menu: 8:15 - musli, kawa z mlekiem 12:00 - diwie kromki razowca z twarożkiem, pomidorem i ogórkiem, jabłko, 15:30 - warzywa na patelnię 18:30 - jogurt Nie mam zamiaru głodować, więc jem całkiem sporo, za dużo nauki, mózg też musi skądś czerpać energię, mam nadzieję że ktoś ze mną popiszę, pozdrowienia :)

może zrobię sobie z tego tematu mój prywatny dzienniczek? ;P Moje dzisiejsze jedzonko: 6:30 - musli z mlekiem, kawa 13:00 - dwie kromki razowca z serkiem + dużo surówki kawa 16:00 - jogurt naturalny z ziarnami zbóż w sobotę ważenie, ciekawość wyniku baaardzo duża :) pozdr :)