Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tamara17

Mój związek zaczyna być nudny.

Polecane posty

Gość Tamara17

Jestem z chłopakiem ponad rok...już nie wiem co mogę z nim robić,tym bardziej,że jest po wakacjach...Gdy się spotykamy idziemy zazwyczaj do niego,coś porobimy,poogądamy telewizje,poleżymy na łóżku do tego dojdzie pare przyjemności.. I tak wygląda nasz dzień..bądź przed tym nieraz jest jeszcze tylko spacer.. Zaczynam się bać,że się sobą znudzimy,nie mając nawet co robić. Macie może jakieś pomysły?

Gość adsfasdf
prędzej czy później się rozstaniecie dzieciaki 🖐️

Gość Kanion
no i właśnie to jest to - laska fajna ale nie wiadomo co robić też to mam

Gość Tamara17
niby czemu mielibyśmy się rozstać?

Gość agnieszka1345
miałam to samo...lecz to jazrezygnowałam z niego, zawsze jak pytałam cor obimy,odpowiadał "nie wiem".

Gość agnieszka1345
adsfasdf pewnie miało na myśli,że facet będzie szukał nowej rozrywki z inną panną.:) smutne lecz prawdziwe.

Gość Tanara17
A od niedawna zaczął odpisywać i rozmawiać z koleżankami..

Gość to nie pytaj co robimy
tylko sama mów na co masz ochotę. Trudno, żeby tylko facet wymyślał rozrywki całe życie. A czego ty oczekujesz po związku? Codziennych fajerwerków? Co chciałabyś robić, żeby ci się związek nie nudził?

Gość Tamara17
Co można robić? Plażowanie się skończyło,wakacje też.. Mieszkam na wybrzezu,w niewielkim mieście :)

Gość Dupafromkupa
mi zawsze mówili jak miałam 15lat,byłam z chłopakiem 2lata,że jesteśmy jeszcze młodzi i nieraz zrobi coś głupiego.. Zrobił. Ja na tym ucierpiałam.

Gość lalalolalilao
matko , możecie iść do kina, do restauracji na obiad lub kolację, wieczorem na spacer, połazić po plaży nawet jak po sezonie już bo plaza zawsze jest piękna(też jestem z wybrzeża), możecie w weekend jechać gdzieś autem - albo do jakiejś nadmorskiej msc typu Władysławow albo innej, zresztą można i domq posiedzeć przy winku , a może zorganizuj coś z kumpelami z pracy/szkoły - jakiś wspólny wypad z nimi i ich facetami do pubu itp. - a może powinniści odpocząć trochę od siebie - ja nie spędzam całego wolnego czasu z facetem - mam pracę jeszcze chodzę na salsę i tańczę tam z takim jednym o którego mójTŻ jest wściekle zazdrosny - pokombinuj

Gość gość
Dlaczego kazdy kto pisze ze ma nudny zwiazek mowi ze jego relacja uklada sie doskonale? Dlaczego nie piszecie o klotniach? O wychodzeniu bez partnera? Jak masz cos na codzien to Ci sie nudzi, nawet dzieci bawia sie jedna zabawka przez chwile.. Wiem to na wlasnym przykladzie. Moje zycie jest cudowne mam dom auta i wspanialego faceta ktory robi dla mnie wyszystko. Czas ktory spedzamy razem jest cudowny. ALE... No wlasnie jak jest zbyt dobrze to zaczynasz sie nudzic.Prze rutyne stajesz sie nerwowa, nie masz co ze soba zrobic az w koncu wyladowujesz energie na kimkolwiek. Moja rada ktora w 100% dziala, pomysl co mozesz robic bez swojego chlopaka.Jak spedzasz czas gdy jego nie ma? Jezeli caly twoj swiat kreci sie tylko wokol niego to jest troche ograniczony... Sorry... Ale wyjdz z kolezankami na babski wieczor, upij sie, ponazekaj jaki to Twoj facet jest idealny i do kitu zarazem. Wyjdz na impreze i porozmawiaj z innymi goscmi. Poczujesz sie bardziej dowartosciowana. A w momencie gdy wrocisz do domu i przytulisz sie do niego, dopiero wtedy stwierdzisz jaki skarb zostawilas w domu i od nowa beda cie cieszyc te "nudne" wspolne chwile. Sprawdza sie bo stosuje to od 6 lat i jestem ciagle szczesliwa

Gość TamaraI7
Może by tak obrobic w nocy jakis sklep albo kiosk?