Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrycjuszaxx

friend...pokrewne dusze...ArabkaPolka

Polecane posty

Gość patrycjuszaxx

Przykro:((( Moja przyjaciolka (Arabka,przez net...) ....i ja nie zrozumialysmy sie.Ona natychmiast wyzwac mnie od rasistek:((( Pytała czy jestem lepsza bo mam biała skore? :(( Zabolało. To przez swoja nieuwage uzyła tego słowa:"kontrast". Nieporozumienie gotowe. Nie znam dobrze angielskiego,czy ktos mogłby mi pomoc w przetłumaczeniu tej wiadomosci ? pozdr. Chetnie poznam kogos kto zna mentalnosc Arabek.Czy one naprawde "nienawidza nas,białych kobiet" jak mowia kolezanki?

Gość eterter
Daj to na mojego maila beatrisek1@o2.pl Przetłumacze

Gość eterter
ok dawaj

Chciałabym zeby ona wiedziała,ze ja pokochałam,ze jest dobra,kochana,ciepła. Tak bardzo nie chce zeby te pomyłki nas rozdzieliły:((( To dobra dusza.Ale chyba nakreca ja przyjaciólka.Wierzyłam,ze ta przyjazn jest mozliwa. Tak mi smutno.

Gość eterter
Dawaj tą wiadomosc do tłumaczenia mała

I zeby ignorowała stereotypy. Przeciez niekazdy biały to rasista. napisałam jej to ale chyba marnie...Ona chyba lubi sie smucic. To tyle.Jestem juz tym zmeczona.

Gość eterter
Pisałas ,ze chcesz zeby ktoś przetłumaczył co ona Ci napisała . a teraz piszesz ze ja mam napisac po angielsku do niej wiadomosc . zdecyduj sie

wiadomosc to jest to wszystko co tu napisałam,tylko trzeba to zebrac w całosc....i niech sie zdecyduje czy sobie wybaczamy czy dalej rozpaczamy...powyzej..

Ja jej wszytsko wybaczyłam,i te rasistke(zabolało) i futra... ale nie mozna sie tak "bic,ranic,rozxpaczac" do konca swiata.

Gość retretre
You must know that you are very important to me as a person. I fell in love with you like the sister. and for me your skin colour isn't counting. don't waste it what jets between us. very much I need you because I know that you understand me. the skin colour is not important

Gość eterter
I forgave you everything. I am not a racist. decide what is good for you. what do you want to do? what is important for you? our friendship is exceptional. and it will always admit me because you are a good person

jej przyjaciolka jest fanatyczka:((( ma na nia zły wpływ... mysle,hmm,wiem z obserwacji i nie tylko, ze one sa BARDZO zamozne i w zyciu nie zetkneły sie z rasizmem...to tylko spotyka biednych ...jej przyjaciółka (chyba juz siostra syjamska) potepia ...prostytutki...(zamiesciła zdjecie białej kobiety,która zaczepia faceta),cytuje Allaha...jak łatwo jej,siedzac/lezac w królewskim fotelu....jak łatwo ocenia i potepia....co to jest???co z nia jest????moze sie nudzi? obie nie pracuja...nie musza.....

jak napisac po angielsku " jesli jestes taka swieta i bez winy to rzuc kamieniem"...............do to tej jej fanatycznej przyjaciółki...ona pisze o sobie "jestem dobrym człowiekiem".... no nie...co z nia jest????co to za charakter???