Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

symforiano

gigantyczny rachunek za telefon-12000pln

Polecane posty

Dostalem taki rachunek na abonament na firme,jeden z uzytkujacych telefon podlaczyl modem z karta i nabilo mu za internet 12000pln, wiem ze w regulaminie jest limit kredytowy w wysokosci 500pln ktory powinien chronic abonenta przed nadmiernym nabiciem rachunku .Operator powinien zablokowac konto wzglednie skontaktowac sie gdy widzi ze kwota na rachunku rosnie do gigantycznej sumy. Jak rozwiazac ten problem?

Najpierw skontaktuj się z operatorem.Zapytaj,dlaczego nie zablokowali.A może to pomyłka jest?

znajomemu tpsa wylaczyla internet ,wiec chcac sprawdzic poczte podlaczyl modem gsm z karta sim.Nie zauwazyl ze w tle dziala program p2p i sciaga wlasnie filmy. W ciagu 5 dni nabilo 7 gb danych a wchodzil tylko by sprawdzic poczte i poklikac na gg. Operator wogole nie zareagowal,nie zablokowal internetu pomimo naraastajacego gigantycznego rachunku.A w regulaminie jest punkt w ktorym napisane jest ze jest limit miesieczny a gdy sie chce nabijac takie kwoty to trzeba wplacic kaucje 4 tys zł. Boje sie bo abonament byl na mnie.Rachunki tylko przychodzily na niego i na jego nazwisko.

znajomy polecił mi napisać maila aby mieć to na piśmie do BOA. Do kazdego zapytania nadają numer sprawy i wtedy wyprzeć się nie mogą.Zapytałem o punkt regulaminu w którym mowa o limicie i dostałem odpowiedź, że limit kredytowy ma na celu zabezpieczenie konta przed gwałtownie narastającym rachunkiem nienaturalnie do poprzednich okresów rozliczeniowych. Jestem już troche spokojnieszy ale i tak boję się jak diabli.Co ja taki człowieczek zdzialam z taką wielką firmą która ma najlepszy prawników itp.

a w jaki sposób można modemem gsm połaczyć się z tpsa? :D namet gdyby mieć neostradę na godziny, którą to jużchyba wycofali, to nei nabiło by się wiećej niż 700 zł więc nie wiem kto w to uwierzy :P "e,jeden z uzytkujacych telefon podlaczyl modem z karta i nabilo mu za internet 12000pln" no to jak wiesz który możesz go obciążyć kosztami 🖐️