Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowatakajedna

kto mi odpowie

Polecane posty

Gość anonimowatakajedna

czy jezeli dostalam luteine na wywolanie okresu no i dostalam po jej zazyciu okres to czy teraz przy koeym okresie ktory mi sie spoznia moge byc w ciazy jzu wyjasniam nie wspolzylam od ostatniego okresu wogole, nie mam juz partera wiec i nie ma seksu luteina jest tez stosowana na podtrzymanie ciazy, wiec jesli ja zazylam i dostalam okres to nie moge byc w ciazy prawda? bo czasmai tak sie zdarza ze obiety sa w ciazy a maja okres prosze odpowiedzcie niech sie ktos wypowie kto wie darujcie sobie zlosliwe komentarze

Gość anonimowatakajedna
proooosze niech ktos odpowie

Gość anonimowatakajedna
!!!!!!!!!!

Gość anonimowatakajedna
bardzo kuzwa pomocni jestescie

W moim przypadku miałam usg i lekarz wykluczył ciążę.|Dostałam luteinę na wywołanie okresu,biorę dopiero drugi dzień,ale jeśli dostałaś okresu to chyba nie jesteś w ciąży. A lekarz robił Ci usg?Jeśli nie to dla pewności zrób test

no kuźwa rozumiem Twoje zdenerwowanie,ale daj ludziom czas na wystukanie odpowiedzi

Gość anonimowatakajedna
lekarz nie robil mi usg, wtedy mnie zbadal (nie usg)i wykluczyl ciaze ale wiadomo ze jesli to byla wczesna ciaza to mogl tego nei zauwazyc

Gość anonimowatakajedna
przepraszam ale jestem nerwowa

no tu masz rację.Najlepsze byłoby usg.Wtedy wyklucza ciążę nawet pozamaciczną. Kurcze mój lekarz powiedział> ,że jak nie ma ciąży to dostanę okres a jak jest to luteina ją podtrzyma.Skoro dostałaś okres to chyba nie jesteś. Najlepiej dla pewności zrób test