Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abrakadabrabum

Seks z eks.

Polecane posty

Gość abrakadabrabum

Prawie przespałam się ze swoim eks. On ma dziewczynę. Nie wiem, które z nas jest gorsze. Tylko problem w tym, że to ja wyjdę na puszczalską a on na bohatera :o

Gość ailla
a ty masz faceta? jak nie, to wedlug mnie nie zrobilas nic zlego: dziewczyna nie zona, a to on jest z kims zwiazany. nie wyszlas na puszczalska, skoro nawet sie z nim nie przespalas ("prawie przespalam sie...") :)

Gość abrakadabrabum
Prawie, oznacza, że nie było pocałunków i stosunku. Ale zostałam u niego do rana :o to chyba prawie to samo co przespanie się. Czuję się z tym podle. On był taki podniecony :o On ma dziewczynę. Odszedł do niej dzień po naszym rozstaniu. Nie spodziewałam się po nim, że będzie chciał mnie przelecieć :( Mało mu nie uległam :o

Gość a ile on ma lat

Gość wiele jest takich na kafe
kolejna...... ale dobrze, ze sie powstrzymalas......

Gość nie rozumiem ciebie dziewczyno
no coz, ale bylas na noc, a jego dziewczyna pewnie o tym nie wie...... jakby nie bylo, postapilas i tak i tak zle, ale mimo to nie dalas duupy i za to jakis maly plus...... ale co ty do cholery robilas u bylego??????

Gość kochasz go jeszcze
Zalujesz rozstania ?

Gość a mnie z eks
facet zdradzal...Wybaczylam,ale wciaz boli...ona o mnie wiedziala i o tym,ze jestem w ciazy..:(

Gość abrakadabrabum
Chciałam się z nim pożegnać raz na zawsze bo jakoś do tej pory nie mogłam. Chciałam go ostatni raz przytulić i porozmawiać. Mieliśmy ciągły kontakt. Ja go ciągle kocham. Myślałam, że jak sie z nim pożegnam to przestanę. A jest coraz gorzej. Teraz wiem, że jej tak naprawdę nie kocha. Co za palant! Pewnie jej jeszcze powie o całej sytuacji :o

Gość abrakadabrabum
Kocham go strasznie. Im bardziej mnie rani, im bardziej jest obojętny tym bardziej go kocham. Myślałam, że umrę jak mnie przytulał i chciał pocałować :o

Gość a mnie z eks
u nas ciagnal 4 miesiace na dwa fronty.Ona tez moze go kochala i walczyla o niego.... Pogadaliscie i co mowil,czy tez Cie kocha,czy mial poprostu ochote ???

Gość abrakadabrabum
on ma 26, ja też

Gość a mnie z eks
pociaga Cie mimo,ze bzyka tamta ???

Gość no tak bywa trudno
no dobra, ale kto kogo rzucil, o co poszlo i w ogole o co chodzi? trudno, jak widzisz, wszystko odzylo, nie bylo to chyba najlepsze posuniecie, a i przyjazn z bylym nie jest chyba mozliwa.

Gość Dziewczyno
nie kocha....ma dupe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bzyka inna...seks dla niego to tylko seks.

Gość na co liczysz
??? rucha tu,rucha tam...po co Ci to ?

Gość echhhhhhhhhhh----
chcialas sie przytulic i pozegnac???? a ile na to czasu potrzebujesz? nie mozna tego bylo w dzien zalatwic w pare chwil? ty chyba sama nie wiesz, czego chcesz....

Gość liczyla
ze ja przerucha....ale nie chciala wyjsc na dziwke.

Gość zuzia lalka
a moze kocha nowa wlasnie,tylko chcial cie sprawdzic,bo skoro zostalas...chcial z litosci cie ruchnac,bo sama zostalas. Masz ZERO szacunku sama do siebie,to nie dziw sie,ze facet potraktowal Cie jak dziwke.

Gość abrakadabrabum
Chciał mnie po prostu przelecieć, ot co. Wiem, że nie byłam mu obojętna. Wydaję mi się, że nawet i by chciał wrócić gdybym tak nie zabiegała o jego miłość. Po prostu chciał wykorzystać moją miłość do niego. Bym mu pewnie uległa gdyby nie ona.

Gość Dominikaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dlaczego sie rozstaliscie,kto tego chcial ?

Gość abrakadabrabum
Wiem, że by wrócił. Jestem głupią cipą a on głupim ciulem. Ani mnie nie szanuje ani jej. Pewnie jej jeszcze opowie jej jakąś rzewną historię :o

Gość powtarzam jeszcze
raz,ze jakby Cie kochal to bylby z Toba ! Sama sie oszukujesz,ze by wrocil,ma nowa cipke.

Gość 00011111111111111111
a ty za to siebie szanujesz, jak widac....

Gość o jejuuuuuuuuuuuuu
zajdz sobie nowego faceta,daj sobie spokoj z tym eks.On ma juz dziewczyne,po co sobie nim glowe zawracasz ? chyba,ze czekasz,ze wroci do Ciebie ?

Gość abrakadabrabum
Miało być, że wiem że by wrócił gdyby kochał. Bawił się moimi uczuciami cały czas. Wiem, że nie jest z nią szczęśliwy i ja pewnie rzuci jak spotka następną. Gdyby ją kochał nie chciałby się przespać ze mna. Wiem, oszukiwałam się cały czas, roiłam sobie jakieś głupie nadzieje. .

Gość nie nalezy do rzadkosci
bo Eksy cipy swedza !!!!!!!!!!!!

Gość abrakadabrabum
Ale ja jescze raz powtarzam, że nie doszło do seksu. Nawet nie pozwoliłam mu się pocałować. Ale fakt faktem - nie mam szacunku do samej siebie :o Właśnie w tym problem, że przed oczami mam ciągle jego. Nie potrafię być szczęśliwa bez niego :o

Gość Dziewczyno
moze on ma poprostu paskudny chareakter ? kocha czy nie kocha,moze tama kocha,moze kocha tylko samego siebie..........