Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myffka0

czy to ciąża?

Polecane posty

czesc mam problem. mam 18 lat i wspolzyje. okres mam nieregolarny chociaz przez ostatnie 2 miesiace byl co jakies 30 dni. moj ostatni okres byl 13 sierpnia i nie wiem czego mam sie spodziewac czy jest tak dlatego ze on jest nieregularny czy jestem w ciazy. nie wiem tez czy robic test ciążowy czy poczekac jeszcze na okres. prosze o pomoc

jezeli chcesz byc pewn idz zrob test z krwo nazywa siebeta hcg,wynik tego samego dnia i na bank potwierdzi ciaze lub jej brak

moj okres byl 14 sierpnia i tez mam dlugie cykle nawet 34 i jestem w ciazy zrob test jezeli chcesz znac wynik juz teraz,napewno pokaze prawde,u mnie test wyszedl pozytywnie 19 wrzesnia

pamietam ze juz mialam kiedys tak ze po jakis 40 dniach dostałam wkoncu okres. ale nie mam tez chyba objawow co do ciąży :(

pamietam ze juz mialam kiedys tak ze po jakis 40 dniach dostałam wkoncu okres. ale nie mam tez chyba objawow co do ciąży :(

Gość a jakie chciałabyś objawy
w pierwszym miesiącu oprócz braku miesiączki? Jak mnie wkurzają takie dziewczyny, które nie maja pojęcia kiedy powinna być miesiączka i nie zabezpieczają się podczas seksu.!!! Ginekologów nie ma w twojej miejscowości? Gumek też nie sprzedają? Jak można być tak niefrasobliwym??? Na becikowe dybiesz?

akurat zabezpieczam sie prezerwatywami i napisałam tu dlatego zeby sie dowiedziec czy jest mozliwisc ciazy czy nie a jesli nie chcesz pomoc to wcale cie o to nie prosze

kazdy test potwierdzi ciazy ja kupilam zwykly najtanszy chyba za 7 zkl i od razu dwie kreski byly,ledz po test i zobaczysz sama,i nawet nie usisz robic z porannego moczu

to w jaki sposob forum moze tobie pomoc??? nikt nie jest wrozka,dla mnie to takie glupie jak ktos pisze ciaza cyz nie>??? po to sa testy,lekarze itp matko kochana

jejku chcialam tylko zapytac jak mieli inni i wogole ale skoro tk bardzo przeszkodzilam to przepraszam bardzo

tu nie chodzi o to ze przeszkadzasz masz prawo sie pytac bo wkoncu to forum ale kazda kobieta jest inna ja bedac w twojej sytuacji bym kupila test i sprawa zalatwiona co tu innego mozna tobie poradzic,po to sa testy,lekarze zeby wlasnie rozwiac twe watpliwosci a nikt tu ci nie napisze ze jestes w ciazy lub nie

na wisach tez chyba gdzies powinna byc apteka,moze nie w samej wsi ale w jakims malutkim miestacezku,przejedz sie i kup,po co masz wciaz myslec o tym