Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sauna Massage czy pas vibroac

Sauna Massage czy pas vibroaction

Polecane posty

Gość Sauna Massage czy pas vibroac

co jest lepsze Sauna Massage czy vibroaction. Zaznaczam, ze nie wierze w cuda, ze bez diety da się schudnąć, zależy mi głw. na ujędrnieniu brzucha i ud, pozbyciu się cellulitu

Gość Lalitha
lepiej brzuszki rób. Dużo brzuszków i codziennie. A za oszczędzoną kasę kupisz nowe ciuszki. Dobrze ci radzę - te gadżety z Mango to g...

Gość do autorki topiku...
Moja droga, bez pracy nie ma kołaczy!!!!!!!!!!!!! Szczegóły dot. Twojej otyłości znajdziesz w tematach: "Chudnij bez wyrzeczeń", "4 warunki determinujące zdrowie", "Sauna sucha ew. parowa", "Zasady dietetyczne" i wielu innych, w internecie w "Vademecum zdrowia-jak żyć" W skrócie: 1 prawidłowe odżywianie 2.wysiłek fizyczny na poziomie potu 3.higiena 4.pozytywne nastawienie psychiczne

Gość alicyjkaaa
Ani jedno ani drugie, oba to pic na wodę, fotomontaż do wyciągania kasy od ludzi.

Gość do alicyjkaaa
pogubiłam się, o co Ci chodzi z tym 'ani jedno..." Wyraź się konkretniej. Myślę, że nie negujesz ćwiczeń, sauny i optymalnego żarcia, a aprobujesz leżenie tłustym brzuchem do góry i czekanie aż się cud stanie?

Gość lula.........
ja mam pas vibroation i musze przyznac ze po jakis czasie jest mi goraco w tyłek ;D (zakładam tylko na posladki) i tylko tyle - no moze troszke napieta bardziej ale nic szczególnego ...