Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlut

ciążą przy tabletkach?

Polecane posty

Gość marlut

pomocy!biorę harmonet od kiku miesięcy,w czasie odstawienia miałam normalny okres,jednak od kilku dni mam wrażenie,że czuję jakby ruchy w dole brzucha,nie jest to ruch robaczkowy jelit,ale takie delikatne jakby kopnięcia,albo ja już schizuję.dodam,że w maju brałam antybiotyk na zapalenie dziąsła,ale bardzo krótko około 3 dni.wiem,że osłabia on działanie tabletek anty.pomóżcie,bo oszaleję.

Gość aniulka 1234
Nawet gdybyś była w drugim miesiącu ciąży, nie masz prawa czuć ruchów dziecka!

Gość marlut
czy przy ewntualnej ciąży może być okres w przerwie między kolejnymi opakowaniami tabletek?dodam,że biorę je cały czas.HELP!

Gość marlut
o to by był już czwarty licząc od maja.

Gość aniulka 1234
Czwarty miesiąc to już dość zaawansowana... Pamiętam, że w czwartym odczuwałam lekkie napięcie brzucha i czułam tylko dziwne "przelewanie się", ale nie kopnięcia. Możliwe, ze antybiotyk osłabił tabletki, ale raczej tylko w 1 i 3 tygodniu stosowania byłabym możliwość wpadki.

Gość aniulka 1234
Wiem, ze możliwe jest krwawienie w trakcie ciąży i zdarza się to kobietom, ale nie wiem i sama jestem ciekawa czy przy regularnym stosowaniu tabletek, zakładajac niewiedzę o ciąży występuje normalnie okres dzięki hormonom. Sama biorę tabletki i chyba tylko testem możemy potwierdzić ciążę, a nie wmawianiem sobie jej objawów.

Gość ***dzidzia***
Musisz wiedzieć że jeżeli zaszłaś w ciążę to w tym wypadku tabletki działają na ciążę podtrzymująco. A jest możliwe że zaszłaś i to nie koniecznie przez antybiotyk bo przecież ciąża przy tabletkach też się zdaża.

Gość marlut
boję się zrobić test.cholera,ta ciąża to teraz dla mnie byy gwóżdż do trumny.