Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomysl na....

kompleksowa organizacja przyjeć doradźcie

Polecane posty

Gość pomysl na....

WITAM Chcę załowyć firmę ktora zajmowałaby się kompleksowa organizacją wszelkiego rodzaju przyjęc tj. wesel, komunii, chrzcin itp. Chcę aby firma zajmowała organizacją np wesela od a do z tzn. od wyszukania sali, zespołu aż do fryzjera, kosmetyczki. Myślicie ,że ludzie byli by zainteresowani tego typu usługą?

Gość moja firma wynajela kiedys
takich ludzi, co niby zawodowo sie zajmuja wlasnie organizowaniem roznych imprez. I moge powiedziec, ze ja sama jedna lepiej bym to wszystko zorganizowala... Nie wiem, wg mnie to wywalanie kasy w bloto. I tylko czlowiek sie irytuje, jak ktos nieumiejetnie do tego podchodzi. Albo juz ja jestem taka Zosia-samosia ;)

Gość pomysl na...
u mnie w miescie jest tylko jedna taka firma. Ale czy ludziom nie jest czasami na rękę załawtwić wszystko jednego dnia?

nie zalatwisz nic jednego dnia bo niby jaka ta firma da gwarancje, ze sala, orkiestra, ktore sie wybierze danego dnia bedzie wolna??

pewnie że wolałabym wszystko komus zlecić - i mieć np. stypę z głowy - ale w takiej firmie wiarygodnośc ,sluchanie klienta jest b. ważna .Sama chcialebym sie takim czymś zająć - ale pomyślałam ,że najlepiej byloby zatrudnic sie na jakiś czas w takiej firmie - żeby zobaczyć wszystko od podszewki .

Gość pomysl na...
dzialanie mojej firmy polegaloby glownie na wspolpracy miedzy firmami, zespolami itp. klient przychodzac do mnie korzystalby z uslug ktore my mu oferujemy czyli na wybor np naszego zespolu jednego z wielu, sali itp

wszysto jest do przeskoczenia -na poczatku jednak bylaby to ciezka praca i mnostwo ,często bezowocnego kręcenia .Ale - początki zawsz są trudne ....:)

Gość pomysl na...
wiem, ale liczę się z tym. najgorsze są poczatki, nawiazanie kontaktow, zaistatnie na rynku no i pozyskanie klientow, wg mnie nie wiem czemu ale myslę ze takie coś moze miec sens szkoda tylko, ze Wy tak malo wyrazacie swoich opini na ten temat:(

ja mialam w tym roku wesele i nie skorzystalam z takiej firmy - nawet nie bralismy pod uwage takiej - wszytko zaplanowalismy tak, jak chcielismy, bez wydawania dodatkowej kasy dla jakiejs firmy - takie jest moje zdanie teraz tez mam duzo znajomych bioracych slub i nikt nie korzytal z takich uslug

Gość pomysl na...
ale catering, dekoracja kosciola. ludzie chyba korzystają z takich usług

Gość wypowiedzcie sie jeszcze

i myslę ,ze od takich mniejszych rzeczy powinnaś zacząć- kwiaty , dekoracje , organizacja dowozu , zespól- bo nikt nie zaczyna wszystkiego na raz - stanowczo zwiększa sie ryzyko klapy . A w takiej branży najlepszą reklamą są za zadowoleni klienci :) - ale tak sobie teraz myślę ,ze wszędzie tak jest . No i sprawa najwazniejsza - moim zdaniem -czy miasto gdzie mnieszkasz jest zasobne w ludzi gotowych wydać pieniądze na rzecz świetego spokoju ?