Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama32

czy do którejś z Was wrócił mąż po odejsciu do kochanki??

Polecane posty

Gość mama32

Trzy miesiace temu gdy dowiedziałam się, że mąż mnie zdradza, powiedziałam mu o tym i odszedł do tej kobiety. Mamy dwoje dzieci i siłą rzeczy spotykamy się. Dzieci sa malutkie jedna ma 23 miesiace druga 7. Czasami czuje się jakby trzymał mnie blisko siebie wrazie gdyby mu nie wyszło z tamta, dlatego naciska na wspólne spacery z dziećmi i ze mną, mówi, że narazie nie wróci, ale nie wie co zycie przyniesie.... nie wiem o co mu chodzi

Gość mysle z jestes
jego deska ratunkowa na w razie czego. daj sobie z nim spokoj i ogranicz kontakty. wtedy zobaczysz na co sie zdecyduje. chce miec zaplecze gdy tamta go kopnie w dupsko, to jasne

Gość dwie sroki za ogon trzyma
tamtej pewnie mówi, że teraz nie może się z Tobą rozwieść, bo dzieci malutkie, Ty masz depresje... itd

Gość mama32
a ja mam go gdzieś i on o tym wie, wczoraj mu to dosadnie powiedziałam, nawet nie wiem że mam tak szeroki zasób wulgarnych słów, i nic nie dotarło dzisiaj pisał jakby nic się nie stało

bo faceci tacy są!!! im wszystko wolno-odejsc do kochanki a później wrócić do zony! wolno im,a dlaczego by nie! ten typ tak ma!

Gość gogolada
ja znam tylko jedno rozwiązanie, dobre, bo przetestowane na sobie Mąż nie może czuć, że ma otwartą furtkę, którą może wrócić (chociaż ty będziesz pragnęła tego najbardziej na świecie - nie pokazuj mu). Idziesz z nim i dziećmi na spacer - w porządku. Zacznij mu coś od niechcenia opowiadać o innych mężczyznach. Drobnostki, np. że widziałaś w sklepie super seksownego, dobrze ubranego faceta około 40-tki i zamieniliście kilka zdań. Chyba wpadliście sobie w oko. On jest wolny.

Popieram powyzszą wypowiedz, nie daj mu odczuć,że ci zależy bo nigdy do Ciebie nie wróci- zacznij się umawiać z innymi, żyj własnym życiem... Pozatym zadaj sobie pytanie- czy chcesz faceta, który zostawił Cię dla innej z dwójką maleńkich dzieci? To nie facet tylko dooopek. Ja na Twoim miejscu wziełabym rozwód, alimenty, a jak chce zobaczyc dzieci niech je weźmie gdzieś, żebyś Ty miała chwile dla siebie...Może jeszcze znajdziesz kogoś odpowiedzialnego, komu zaufasz i będziesz szcześliwa. jak raz zrobił coś takiego to nie masz gwarancji, że jak nawet wróci to znów nie odejdzie.

Gość gogolada
mam jeszcze jeden dobrze przetestowany sposób niestety bardzo bolesny, zwłaszcza dla matki Oddałam na miesiąc dzieci dla męża i jego kochanki, sama w tym czasie wyjechałam. Nic nie narusza lepiej życia erotycznego niż dwójka małych dzieci :)

Gość do czego można się posunąć
Bolesny chyba zwłaszcza dla dzieci, szczgólnie jeśli są małe. Fajna mamusia co żeby się odegrać na mężu i kochance wykorzystuje do tego dzieci. Niech tęsknią za mamusią, niech przeżywają to, że muszą oglądać tatę z jakąś inną panią i to, że tak do końca nie wiedzą co jest grane i gdzie ta matka której teraz tak potrzebują bo są zagubione w tej sytuacji... grunt że mamusia zaciera rączki jaka to była sprytna i jak tej kochance dowaliła Straszne.

Właśnie jeżeli oboje jesteście rodzicami-to dlaczego nie? Powiedz, że jego romans tak nadszarpnął Ci zdrowie, że w tej sytuacji bez senatorium sie nie obędzie;)

Do czego mozna sie posunąć A do czego posuwa się facet, który zostawi swoja zone z 2 małych dzieci i idzie do jakiejś......... Przeciez tez jest ojcem, a dzieci w wieku autorki jakoś chyba nie przezyja strasznego wstrząsu jeśli zostaną z taka i ,,ciocią,,... Gdyby były starsze i więcej rozumiały mógłby być problem;)

5 mscy temu dowiedziałam się o zdradzie męża.postanowiliśmy spróbowac życ dalej.Ale nie udało się.Ja nie potrafiłam mu ani wybaczyc ani z tym życ.Wczoraj wyprowwadził się.Czy boli?Bardzo!

Gość gogolada
ja mam za sobą rozwód z orzeczeniem o winie, nie byłam w stanie żyć z takim facetem chociaż wrócił jak pies z podwiniętym ogonem