Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WiElKa NiEwIaDoMa 13

Proszę powiedzcie co mam myśleć ,może ktos tak miał o

Polecane posty

Witam mam pytanie ?! Otóż staram sie o dziecko i mam problem z hormonami ,dostałam luteine pod język .Mam ja brać od 16 do 25 dc i mianowicie problem polega na tym ż ew tym miesiącu miałam 2 razy okres :( wpierw dostałam 27.08 i trwał 9 dni po nim lekko i tak plamiłam :o Ginekolog twierdził że to hormonki sa poplątane i że po mimo lekkiego plamienia( było minimalne wkładką prawie czysta) mam brać normalnie w 16dc lutene więc zaczęłam i czułam bardzo jajniki i rozkręciła się ponownie @ ( w sumie w 3 dniu brania luteiny w 18 dniu cyklu) ginekolog powiedział że mam się nie przejmować i przerwać luteinke brać.Tak zrobiłam i dostał @ ( drugą w miesiącu ) kazał mi ponownie zacząć ja brać w 16dc.I teraz mam problem bo nie wiem kiedy się spodziewać @ nie wem czy ją liczyć od daty @ 27.8 czy od 13.09 ( bo w tedy @ pojawiła sie po raz drugi w miesiącu ) Moje cykle były zawsze co 34 dc . Więc teraz według pierwszej dat dzisiaj jest 33dc i jutro powinna być @ a wedle 2 daty dzisiaj jest 15dc i jutro powinnam startować z luteinką .Nie wiem już sama jak mam liczyć płodne dni :(Dzisiaj bolą mnie strasznie jajniki i nie wiem czy to na te dni czy na @ .Może któraś z was miała podobnie , albo coś mi poradzi bo już sama nie wiem co i jak :( a pragnienie dzidziusia rośnie z dnia na dzień .

Jejku nikt mi nic nie powie :(

Gość A ja tak mam
ja mam dokładnie tak jak ty tyle że ja po 15dc dostałam ponownie @ ale mam cykle co 28dc może to przez luteinę :o może ktoś cos kliknie bo sama jestem ciekawa :O

Gość LUTEALNALUTEINA
Po luteinie często tak jest :) Wszystko ok licz od tej drugiej daty @