Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brulla

Dalczego młode laski są teraz takie wyrośnięte i mają takie duże stopy

Polecane posty

Gość Brulla

Ja tego nie rozumiem. Co widzę laskę we wieku 15-20 lat to musi mieć przeważnie zawsze 180 cm wzrostu i rozmiar buta 43 i więcej. Co to się porobiło na tym świecie, no? ;(

Gość dera
to katastrofa

Moja siostra w grudniu skonczy 13 lat... Ma 165 a rozmiar byta 40/41... ;] Ja mam 22 lata 170 i rozmiar buta 39 :D Niechce myslec jak moja siostra urosnie do 20 :D

Gość ja wiem dlaczego
wszystkimu winne jedzenie mięso pochodzi z krów czy świn którym aplikowano hormony wzrostu i antybiotyki aby SZYBKO ROSŁY, wiesz ile dawniej hodowano świnię do uboju a ile trwa to teraz? Oczywiście te hormony są obecne w yrobach miesnych , ludzie to jedza i szybko dojrzewaja, sa wysocy...pokarm rslinny też nie esjt doskonały, GMO, sztuczne krzyzówki z genami wzrostu, do tego opakowania zawierające jakies świństwa, powszechne konserwanty dosłownie we wszystkim, metale ciężkie (np. jod w soli, fluor w pastach do zębów)...takie czasy, czasy tuczników

Gość Do Brulli
a co ty pewnie z tych okropnych nieatrakcyjnych krótkonogich kurdupli?:-D:-D Bidulka, zazdrość cię żżera że karlica z ciebie i musisz chodzić na 10 cm "szczudłach" by wyglądać jak człowiek a nie dziecko...Ach te zazdrosne baby z przykrótkimi paluszkami u rąk, krótkimi kaczymi nogami i tyłkiem niskoskanalizowanym:-D

Gość Brulla ale zazdrosnica
z ciebie. Każdy wie że atrakcyjny wygląd u kobiety to w połowie reprezentacyjny wzrost. Nie bez powodu kandydatkami na miss i modelkami są wysokie kobiety a nie niewyrosniete dziewuchy bez wygladu (zresztą przeważnie takie wypierdki przyjeżdzają do dużych miast ze wsi albo jakiś małych mieścin których na mapie nie ma). Swoją drogą-znam dużo kurdupelków o nieproporcjonalnie dużej cholopie i dużo wysokich kobiet które mają normalną lub nawet mniejszą stopę niż powinna adekwatnie do wzrostu, więc NIE MA TU REGUŁY zakompleksieńcu:-P

Gość brzydki niski widzę
widzę że należysz do grupy liliputów poszkodowanych przez los.Baba niska to tragedia , ale jak chłop niski to już wogóle jakieś wynaturzenie. Nie ma nic gorszego jak facet który ma 1,50 w kapeluszu.To nie facet tylko namiastka faceta-faceciczek.Ale to fakt masa badziewia przyjeżdża do dużych miast z prowincji i dlatego teraz taka masa kurdupli wszedzie:( ciebie to mamusia chyba wogóle nie karmiła i stad twój obleśny wygląd buahahaha

nie pocieszaj się, że tylko kurczaki z dyskontów cała zwierzęca hodowla przemysłowa stoi na hormonach wzrostu i antybiotykach

Gość wyeliminowac wszyskie
kurduplaste istoty-ani to wygladu nie ma i wyglada prześmiesznie. Hormon wzrostu mi tu zacząć brać i to od zaraz karły paskudne!

Gość Carmen__
a dlaczego teraz młode laski są takie niskie krótkoskanalizowane i mają takie krótkie nóżki jak u kaczki lub innego drobiu?