Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lalka sweeeet

PO JAKIM CZASIE LEKARZ MOZE STWIERDZI CIAZE BIOCHEMICZNA

Polecane posty

Gość Lalka sweeeet

HEY DZIEWCZYNY POWIEDZCIE MI PO JAKIM CZASIE LEKARZ MOZE STWIERDZIC CIAZE BIOCHEMICZNA I KIEDY DO IEJ D CHODZI I KIEDY DOCHODZI DO PORONIENIA W OWEJ CIAZY

Gość wcale nie stwierdzi
lekarz wcale ci nie stwierdzi takiej ciąży, wyjdzie ona tylko w badaniu poziomu beta HCG we krwi do ciąży takiej dochodzi, kiedy zarodek zagnieździ się w macicy ( test ciążowy pokaże ciąże) , ale zostanie naturalnie wydalony w trakcie najbliższej miesiączki- zwykle są to zarodki z wadami genetycznymi, albo o nieprawidłowej budowie, nie jest to poronienie co innego gdy do poronienia dochodzi we wczesnej fazie ciąży z powodu niedomogi lutealnej kobiety czy innych zaburzeń hormonalnych, ale to odrębny temat i niewiele ma wspólnego z ciążą biochemiczną

Gość Lalka sweeeet
a kiedy najczesciej dochodzi do poronienia w takiej ciazy

Gość Lalka sweeeet
pytam bo bylam u lekarza on stwierdzil zaplodnienie i znalzl ledwo widoczna czarna kropke i kazal przyjsc za tydzien zeby bylocos wiecej widac boje sie ze moze to byc ciaza bio... bo sie naczytalam o tym i teraz sie stresuje i nie wiem czy tak kropka to fasolka czy pecherzyk w ktorym ma byc fasolka wyszlam w szoku od lekarza bo tak sie cieszlam ze nic nie pamietam

Gość wcale nie stwierdzi
czytaj ze zrozumieniem - gdy masz zaburzenia hormonalne uniemożliwiające donoszenie ciąży, prawidłowe zagnieżdżenie się zarodka - gdy zarodek jest z wadami gdy zarodek jest wydalony w terminie miesiączki nie nazywamy tego poronieniem, ale mniejsza z tym

Gość Lalka sweeeet
ja pragne tego dziecka i nie mniejsza z tym bo ja nic nie pamietam z tej wizyty

Gość wcale nie stwierdzi
jak minął termin miesiączki to możesz być całkowicie spokojna jak się bardzo stresujesz to zrób sobie test z krwi na poziom hormonu beta HCG, nie potrzeba skierowania, może to cię uspokoi :) na usg coś konkretnego widać dopiero w 7 tygodniu ciąży ( 5 tyg. po zapłodnieniu)

Gość Lalka sweeeet
nio ja bez @ jestem 15 dni i 5 pozytywnych testow a jak m powiedzialam ze mam cykle co 31 to teraz nic nie bedzie widac bo pewnie owulacja sie przesunela

Gość Lalka sweeeet
czlowiek sie naczyta glupot i potem tak jest

Gość Lalka sweeeet
Grubość endometrium 23.6 tak mi powiedzial lekarz czy to dobrze?