Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gerfon

Jak przytyć

Polecane posty

Gość Gerfon

Witam, zacznę od tego, że mam 20 lat 175 cm wzrostu i 63kg. Odkąd pamiętam zawsze byłem szczupły. Nigdy mi to nie przeszkadzało i w sumie nie byłoby z tym problemu gdyby nie to, że mam chude ręce (mogę je objąć w nagdarstku). Trochę się tego wstydzę i chciałbym przytyć. Co mam zrobić żeby mi się 'pogrubiły ręce' ? Ćwiczę trochę w domu, (ok. 3 tyg.)przysiady, pompki, hantelki ok. 30min. dziennie ale na razie bez efektów. Macie jakieś porady, sugestie?

a to myślisz że mięśni ci przybędzie po 3 tyg. ćwiczeń?? To nie tak szybko. Jesli chcesz uzyskać sensowne rady to idź na forum www.sfd.pl Tam się znają na rzeczy i doradzą ci sensowną dietę i trening

Gość Gerfon
Dzięki za radę ale mi nie chodzi (przynajmniej na razie) o mięśnie tylko aby wogóle przytyć pare kilo.

to wolisz obrosnąć tłuszczem niż postarać się o mięśnie? nie wiesz że mięsnie są cięższe niż tłuszcz i gdy je sobie wypracujesz to i wagi ci wzrośnie. A jeśli nie o to ci chodzi to wpisz sobie w google.com frazę dieta na przytycie i zacznij stosować taką dietę.