Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pokusidło

MOJA DZIEWCZYNA JEST NIMFOMANKĄ !!!

Polecane posty

Gość pokusidło

Wyobraźcie sobie, że spotykacie dziewczynę która kocha się kochać, nie raz ....nie dwa....ale....przeważnie 3 razy pod rząd i nie spocznie dopóki nie osiągnie kilku orgazmów pod rząd, do tego głośno krzyczy za każdym razem.....i rzuca ją po łóżku :( No właśnie ja taką ....poznałem..i bolą mnie w tej chwili wszystkie mięśnie :/

Gość zonatyyy
nie zazdroszcze ci takiej dziewczyny

Nimfomanka wymaga odpowiedniego faceta. Trzeba ją trzymać krótko i jednocześnie delikatnie.

Gość sssijj
Przez krótki czas miałem do czynienia z nimfomanką ,jedno moge powiedzieć jak dla mnie niewyróbka bo ona NIGDY nie miała dosyć NIGDY. To jest nimfomanka, niewiadomo ile byś ją obrabiał , jej bśdzie malo.Taka kobieta potrzebuje faceta z tego samego "gatunku". Ja jednak wątpie czy ktoś dotrzyma takiek kobiecie tępa i mówie to z własnego doświadczenia.

Gość gośćV2
Moja dziewczyna również jej nimfomanką. Z początku byłem tym podniecony i chętny ale z czasem to jest problem. Facet też musi odpocząć a nie ciągle na chodzie. Porozmawiaj z nią. Ja ze swoją pogadałem i doszliśmy do porozumienia i zaczęła się kontrolować. Owszem nadal ma ochotę na seks i to sporą ale ograniczamy się do 2 razy na dobę.

Gość gość
Jest kilka mozliwosci. Zaangazuj kolege albo kolegow ktorzy chetnie pobzykaja lub zrob to wibratorem kilka razy dziennie az jej sie uprzykszy.

Gość gość
No i jak się kończy ten film?

Gość gość
lepiej za dużo jak za mało za dużo to inny jeszcze skorzysta a za mało to ręka lub kochanka

Gość gość
2 razy na dobe? nie nudzi wam się? nie brakuje nowych pomysłów, nowych pozycji?