Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lemi

VIP COMPLEX kontra MED SCLPT kontra LIPO SHOCK oraz SMARTLIPO kontra BODY JET

Polecane posty

Gość lemi

uwaga potrzebuje informacji o tych zabiegach nie tyle na czym polegaja tylko czy daja odpowiednie efekty i ktory lepszy? w przyszlym roku wybieram sie na ... no wlasnie wybieralam sie na smartlipo az tu niedawno odkrylam body jet - podobnie jak w smartlipo wprowadzaja kaniule z tym ze wprowadzaja nia jakis roztwor ktory rozbija komorki tluszczowe oraz jednoczesnie znieczula metoda podobno podobna do smartlipo ale nie uszkadza naczyn krwionosnych itd... no i usuniete komorki tluszczowe mozna uzyc przy np powiekszaniu piersi... czy ktos poddal sie juz takiemu zabiegowi??? cenowo wychodzi podobnie jak smartlipo... no, ale to w przyszlym roku teraz (zanim uzbieram na porzadny zabieg) zastanawiam sie jak najszybciej i najskuteczniej pozbyc sie cellulitu i najchetniej poddalabym sie lipo shock bo wydaje mi sie najskuteczniejszy (wydaje mi sie ale nie wiem) ale rowniez jest najdrozszy po jeden zabieg kosztuje 900zl a trzeba ich okolo 6 no i lipa... vip complex i med sclpt sa tansze bo cos kolo 200zl za zabieg fakt trzeba ich z 10 ale to i tak taniej no i teraz pytanie ktory bedzie bardziej skuteczny w walce z cellulitem?

Gość mega123
najskuteczniejszy na cellulit jest roletic urzadzenie do masazu jest w gabnetach lub siłowniacg 3 razy w tyg przez 3 miesiace i nie masz sladu cellulitu oczywiscie do tego kremy i zero słodyczy. ja kupiłam roletic na allegro mam w domu poprostu rewelacja

Gość poproś o konsultację lekarza
najlepiej znajdź klinikę, która ma obie te metody i tam na pewno wytłumaczą, która dla ciebie odpowiedniejsza. Nie będzie miała interesu, żeby wciskać Ci konkretną - tylko poleci najskuteczniejszą w twoim wypadku. Znajomy poddawał się smartlipo na podbródek i efekt super, a znajoma mojej siostry robiła body jet na uda i też zachwycona. Choć przez dwa tygodnie musiała chodzić w specjalnych rajtuzach - a były upały. Zapytaj specjalistę - tak będzie najrozsądniej. Na pewno znajdziesz miejsce, które ma obie te metody. O Lipo Shock czytałam sporo w gazetach. Całkiem pozytywnie. Ale trudno mi cokolwiek napisać, bo nie mam doświadczeń własnych ani znajomych. O pozostałych dwóch nie mam zdania. Nic nie słyszałam :-) ... pewnie niewiele pomogłam, ale wydaje mi się, że dobrze zaufać lekarzowi :-)

Gość Poproś o konsultację lekarza
Rozmawiałam w miniony weekend z siostrą znajomej o body jet i przekonała mnie, że jest to zabieg warty swojej ceny. Widziałam jej uda - fantastique . Ona poddała się zabiegowi na początku sierpnia i obecnie nie ma ani śladu. Nie tylko po nadmiarze tłuszczyku, ale i po samym zabiegu. Nie do pomyślenia, że tak można wyszczuplić uda. Ja też chcę :-) :-) :-) :-) A ona zachęca mówiąc, że teraz, kiedy zimno, to tylko cieplej będzie w ubranku uciskowym - czyli to , co było dla niej najbardziej uciążliwe będzie na plus ;-)

Ja polecam bardzo LIPO SHOCKA. Jestem po serii 8 zabiegów ( płaciłam 600 zł. za zabieg w Klinice Amaya). Efekty zadziwiające!!! W tej klinice robią zabiegi łączone ultradźwięki z tą falą dźwiękową ( mnie troszkę bolało) i do tego masaż próżniowy z zabiegami z fosfatydylocośtam ( nie znam się aż tak). Poskutkowało. Cellulit miałam okropny i bardzo bolesny. Zależało mi przede wszystkim na długotrwałym efekcie i rzeczywiście jestem już ponad 8 miesięcy po serii i skóra bez zmian. A macie może jakieś doświadczenia z mezoterapią igłową na brzuch? Bolesna? Pomaga?

Gość gabinety wyluzujcie
Calineczka czemu ty wszędzie wściekle zachwalasz ten gabinet. Wszystko tam robisz... i LS i jakiś china made focus. Pachnie mi autoreklamą.

Oj...to niefajnie,że tak Ci pachnie. Ale to prawda, robię tam mnóstwo rzeczy, jestem zadowolona i może dlatego tak zachwalam. A tak z innej beczki, stosowała może któraś z Was dietę proteinową? Dużo dobrego o niej słyszałam ale nie mam pewności, czy jest zdrowa?

Calineczka moja siostra stosowala ta diete i schudla bardzo ladnie. ja mam pytanie o liposhok powiedz jaki mialas ten cellulit-ja tez mam okropny-po porodzie uda sa makabryczne i musze cos z tym zrobic.jak mozesz napisz jak wyglada ten zabieg i ile zabiegow robilas? na jakie partie ciala.

Calineczka moja siostra stosowala ta diete i schudla bardzo ladnie. ja mam pytanie o liposhok powiedz jaki mialas ten cellulit-ja tez mam okropny-po porodzie uda sa makabryczne i musze cos z tym zrobic.jak mozesz napisz jak wyglada ten zabieg i ile zabiegow robilas? na jakie partie ciala.

Gość Karanika
Osobiście jestem za najmniej inwazyjnymi zabiegami, czyli za lipoliza laserową a więc LIposhock lub SlimLipo, które nie jest tu wymienione. Lipshock stosuje się głównie przy cellulit zaś SlimLipo, gdy chcemy pozbyć się nadmiernego tłuszczyku, wymodelować sylwetkę itp. Fale dzwiękowe liposhock charakteryzują się dużą dawką ciśnienia, które służą do likwidowania zaawansowanego cellulitu III i IV stopnia oraz zbitej, twardej, ciężkiej do usunięcia tkanki tłuszczowej. Po tych zabiegach efekty naprawdę są świetnie. Widziałam osobę, która miała to robione. Nie miała po też żadnych komplikacji, jak się zdarza przy liposunkcji.

Gość Haryaryihektary
co jeszcze masz w swojej ofercie skarbeńko?

Gość spineczka79
Miałam robiony slimlipo w czerwcu tego roku. Bałam sie cholernie , ale już nie mogłam na siebie patrzeć :-) Po zabiegu jak psycholka ciąglę gładziłam się po udach- Dawno nie miałam tak ujędrnionej i napiętej skóry, zbedny tłuszczyk został rozpuszczzony i odessany. W samym zabiegu podobało mi się to że mogłam jesczcze w tym samym dniu pójść do domu no i nie mam żadnych blizn. Widok skalpela osłabia mnie i nie wyobrażam sobie żeby ktoś mnie nacinał - masakra. Wole jednak mniej inwazyjne metody.

Gość masz kiepskie informacje
Pewne miejsce (zapewne takie na "e" :-) ) płaci ci za wpisy na forach, ale niestety nie jesteś dość wyedukowana/-any. W slimlipo są nacięcia, co tylko dowodzi, że nie masz pojęcia o zabiegu. ALE OBCIACH. Dziewczyny nie dajcie się łapać na taką fatalną reklamę

Gość sabinka_paka2
Generalnie każdy z tych zabiegów czymś się różni. VIP Complex to kształtowanie sylwetki, med. scplt to walka ( skuteczna z cellulitem) Tu już sama deydujesz jaki zabieg wybrać.Jesli mieszkasz niedaleko Zielonej Góry to te wszystkie zabiegi możesz wykonać w cec-efekt u Pani Iwony Krzemińskiej.

Gość zuzzzzolińska
Całkowicie sie z Tobą zgadzam. Zwłaszcza ze ten zabieg jest rewelacyjny jesli chodzi o swoje efekty. One przynajmniej sa widoczne.