Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Scoout Finch

Po wizycie u proktologa jestem zdecydowanie przeciw jeżeli chodzi o anal

Polecane posty

Gość swietny temacik
i super rozmawiacie o takich sprawach:-) Jakim sposobem Mieciu ma być usunięty? To boli, że siedzi w zaparte:-)

Gość Scoout Finch
Mieciu ma być ucięty, a wcześniej nakłuty w celu zminimalizowania bólu. Najbardziej się obawiam jednak bólu po naszym rozdzieleniu, nie wiem jak to zniosę :(

Gość świetny temacik
bedzie dobrze:-) zakupisz kilka opakowań husteczek, pogadasz ze stolcem ze czas na twarde sprawy nie bardzo a i z Mieciem pogadasz żeby utrudnień nie robił:-D Dasz rade..fajna i silna babko:-D/

Gość oleandriaaaaaaaaaaaa
A Twojej doopce to nie za ciasno tak i z mietkiem i stolcem?? Swoją drogą mój stolec ma chyba jakąś fobię społeczną, wychodzi raz na tydzień i do tego strasznie przy tym oponuje. Ja mu mówię : Stolec, zobacz! Tam są inne stolce, popływacie ,zabawicie się. A on nie i nie... Eh z tymi chłopami. A biedna doopa ma taakiego gościa co to wpada na 5 minut a wychodzi po tygodniu.

Gość Provocator
Co to za gówniany temat?! Ciągle o dupie Marynie

Gość Scoout Finch
Provocator a Ty się pewnie perwersyjnych rozmów tu spodziewałeś, co? :D

Gość ale dupny temat
podnoszę i czekam na dalsze perypetie Miecia:D

Gość fhg
ja kiedys byłam u ginekologa na usg bo miałam podejrzenie torbieli na jajnikach a ze byłam dziewca to to usg (była to forma takiej pałki) i musial je miec robione przed odbyt w chuj mnie to bolało i nie mogłąm wytrzymac jak mi robił to badanie nie polecam

Gość subtle-facet-27
Kurde, chcialbym mieć którąś z was za koleżankę, rozmawiałbym dżentelmeńsko o takich perwers sprawach godzinami.

Gość Scoout Finch
Bo nawet o dupie można sympatycznie porozmawiać :) Miecio ma się dobrze. Właśnie jemy talarki.

Gość subtle-facet-27
Można o wszystkim, ja nie mam zahamowań. Możesz być z siebie zadowolona że tak się troszczysz o swoją pupę ;d

Witam wpadłam zapytac jak tam Miecio i Stolec ;-)coś sie zmieniło w ich współzyciu?:-P

Gość A ja bylam dzis na wizycie u
laryngologa i tez bolalo (i dalej boli), bo mam zapalenie migdalkow. Czy po waszych postach proktologicznych mam teraz byc zdecydowanie przeciw Francuzom?

:-D nie no francuzowi mówimy stanowcze TAK:-P a na gardełko najlepszy lodzik z miodkiem:-)mniam, mniam:-P

No to sie uspokoilam troszeczke :). A co do anala, u proktologa jeszcze nie bylam, w tylku zadne mietki ani inne rodzyny mi sie nie zalegaja i od czasu do czasu po prostu lubie po grecku. Zakladanie takich postow przez autorke uwazam za niesmaczne i wprowadzajace w blad. Jakbym byla dziewica z zapaleniem pochwy to najpierw bym je wyleczyla a potem pare razy pocwiczyla zamiast po wizycie u gina trabic na caly swiat, ze seks w cipe jest do dupy.

:-D mnie sie temacik i pogaduchy z autorka podobaja:-P pisze i sensownie i smiesznie o trudnej jakby na to nie patrzec przypadłosci;-) Pozdrawiam Miecia ..bo za 26 dni juz bedzie formalinkowym stworkiem:-D

Lepiej mi troche ale szału nie ma:-D Zreszta jakie bezeceństwa? przeciez o medycznych sprawach pół zartem pieszemy:-P

Moze i pisze sensownie, ale jakby nie patrzec to temat na forum Zdrowie i Uroda raczej ;)

:-d zdrowie moze ale uroda:-P? chyba że nasza autorka dba o wyglad wewnetrzy pupci:-) :-PCiesze sie,że jest taki dupny temacik;-)

A ja bylam dzis na wizycie u -----> co Ty za bzdury pleciesz? Nie ma porównania z badaniem ginekologicznym a proktologicznym. Tak się składa, że to pierwsze nie boli, więc nie odrzuca od stosunków. Natura doskonale wie co robi, i każda dziurka jest od czego innego ;)

Wiem to i jestem przeciw w pupcie:-) Nie chce na starośc oddawac pana Stolca siła woli:-P

Ciekawe czy Elton John lub Tomasz Raczek oddaja stolce sila woli, bo raczej na takich nie wygladaja. Do Herbaciana Dama: Wejdz sobie na forum Ginekologia to poczytasz ile dziewczyn przezylo juz bolesne badanie ginekologiczne (ja sie zreszta tez do nich zaliczam), wiec nie pierdziel ze to badanie akurat nigdy nie boli. Nie chcecie sprobowac seksu w pupe, wasza sprawa, bynajmniej was nie namawiam, nie rozumiem tylko jak mozecie sie wypowiadac o czyms, o czym nie macie zielonego pojecia.

Oni jeszcze sa w sile wieku i sprawnosc fizycznej ,ale co bedzie za kilka lat..tego nie wie nikt:-D Jestem przeciwniczka ale wiem ze jest grupka kobiet które maja odloty po sexie greckim ..wiec nie mam nic przeciwko ich upodobanią:-)Każdy ma to co lubi;-)

Nawiasem mówiac miesnie pochwy mozna wycwiczyc..a zwieracze odbytu? Jak popuszca raz to nie daj Boze:-P

A ja bylam dzis na wizycie u ----> Ok, ale bolesne badania ginekologiczne to raczej świadczą albo o dziewictwie badanych (z tym że wtedy bada się tak czy siak przez odbyt), o niekompetetnym lekarzu bądź o schorzeniu fizycznym (bądź psychicznym jak pochwica). Nikogo nie powinno bolec przy badaniu przez pochwę czy przy stosunku. Natomiast stosunek analny może bolec bądź nie - i to zależy od budowy kobiety. Jest normalne gdy boli, tak jak jest normalne gdy nie boli. Mnie boli, więc zamierzam korzystać tylko z tej drugiej dziurki. Natomiast jeśli są dziewczyny, które lubią na Greka ;) to ok.

Generalnie badanie boli jak z badanym narzadem cos jest nie w porzadku albo jak lekarz jest pierdola - to sa przynajmniej moje odczucia z badan u ginekologa, dentysty, internisty czy laryngologa. Bardzo mi sie podobaja stwierdzenia w stylu: 50-60 lat to jeszcze w sile wieku, ale poczekajmy, bo jak bedzie mial 80 lat to wtedy nie wiadomo. A prawda jest taka ze wiekszosc kobiet tak stroniaca od greka do tego czasu z powodu nietrenowania miesni Kegla bedzie miala problemy z trzymaniem moczu i i tak bedzie caly dzien skazana na pieluchy. Prawda jest taka, ze jesli tylko wasi partnerzy nie sa brutalami i rozumieja, ze druga dziurka troche rozni sie od pierwszej a co za tym idzie przed seksem ja odpowiednio nawilza i rozmasuja palcami a w trakcie beda delikatni, to taki seks analny dziala na zweracze podobnie jak cwiczenia miesni Kegla na pochwe - to jest przeciez ten sam typ miesni.