Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam nierówno pod sufitem

Kto nie może zapomieć o swoim byłym?

Polecane posty

Już 3 miesiące jak odszedł do innej a ja nie mogę przestać o nim myśleć. Nie mogę przestać kochać. Nie mogę odnaleźć w żadnym mężczyźnie tego co w nim. To była moja pierwsza wielka miłość! Boję się, że jedyna. Im więcej mija czasu tym coraz bardziej tęsknię :o :(

Gość z doświadczenia wiem
że to minie a jak nawet się spotkamy przypadkowo (ostatnio na imprezie) nie zrobił na mnie najmniejszego wrażenia ani pozytywnego ani negatywnego; nawet porozmawialismy chwilkę, ale juz nie ma o czym oczywiście my sie rozstaliśmy 3 lata temu ale od 2 jest mi kompletnie obojetny

Gość ja nie mogę bo to jest
kawał skurwysyna psychopata jeden

Gość do ja nie mogę
dlaczego kawał skurwysyna i psychopata?

Oj tez to mialam... przez rok nie moglam sobie ulozyc zycia... ciagle myslalam o eks...;/ pomimo tego ze okazal sie dupkiem, bawil sie moimi uczuciami... a teraz mi to przeszlo bo poznalam cudownego chlopaka;) poki co wszystko sie uklada i o tamtym zapomnialam;)

Gość tez nie potrafie go sobie
wybic z glowy i przez to odtracam innych mezczyzn. Minelo 18 mc , kawal czasu, ale na mnie ten czas nie dziala zapominajaco :-o Sama juz nie wiem czy to pozytywne uczucia czy negatywne trzyma ja mnie myslami przy nim. Taka sinusoida uczuc :-o

Gość a dlaczego zaraz
Co to jest 3 miesiące... co to jest 3 lata nawet.............

Gość dlaczego bo mnie koleś
psychicznie wykańczał był chorobliwie zazdrosny jak zamieszkalismy razem to jeszcze bardziej ani razu garów nie umył ani sobie gaci nie uprał gnój i śmierdziel a ja byłam głupia

to chyba powinnaś umieć o nim zapomnieć skoro był takim gnojem. po co z nim w ogóle byłaś? mój były był moim marzeniem. takiego jego sobie wymarzyłam. przystojny, mądry, zaradny, romantyczny - tylko miał jedną wadę - nie kochał mnie. poza tym pies na baby ;o Nie mogę przestać o nim myśleć, to już chyba jakaś obsesja. Chciałabym go mieć przy sobie :o

Nio to moj to bylo to samo! Cudowny, myslalam ze nie mial wad, ale przeciesz kazdy je ma! Wmawial ze mnie kocha a tak nie bylo, jezdzil do innych panienek... ja dopiero potem sie o tym dowiedzialam , jak mnie zostawil... poczatkowo go nienawidzilam, ale rowniez nadal kochalam... a teraz jest mi obojetny! chociaz wspomnienia sa, bo nie da sie tego wymazac z pamieci

Ale on mnie nie zdradzał. Miał tą swoją koleżaneczkę z którą teraz jest. Ale wiem, ze mnie nie zdradzał. Dałam się kolesiowi totalnie zgnoić tylko po to by go znienawidzić. I nic ;o...nie pomogło.

to chociaz w tym byl lepszy od mojego... ehhh Najwazniejsze by nie dolowac sie przez nich;) przeciez jestesmy cudowne i znajdzie sie inny;)