Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justyna018

Jestem w ciazy?!

Polecane posty

Gość justyna018

zrobilam dzis dwa testy - oba pokazaly dwie kreseczki.. :):):):) jestem taka szczesliwa!!! jutro zamierzam isc do ginekologa zeby potwierdzic ciaze, nie chce sie cieszyc zbyt wczesnie.. a moze miala ktoras z was tak, ze test wyszedl pozytywnie, a cizy nie bylo??

ja jeszcze nie ujrzalam dwoch kreseczek ale w twoim przypadku napewno ciaza;) tym bardziej ze widze ze sie cieszysz;p

Gość boś
agnes---> dłuższej stopki nie dało sie zrobic? :O do autorki---> moja znajoma miała takie coś w moczu że zawsze testy wychodziły jej pozytywnie chociaz nie była w ciąży...ginekolog to jakoś nazwał ale nie pamiętam jak

Gość justyna018
ciesze sie i to bardzo!! jestesmy bardzo szczesliwi z chloapkiem..:) troche sie tylko obawiam, bo mam dopiero 18 lat i bede musiala przerwac nauke, lub przepisac sie do jakiejs wieczorowki.. poza tym slub i to wszystko tak nagle!!

Gość to obrzydliwe...fujjjjjjjj
o matko następna kretynka która wpadkę zaliczyła :o...jak można byc tak tępym żeby w tych czasach wpadkę zaliczyć...przecież srodki antykoncepcyjne można kupić na kazdym kroku...i tak oto się szerzy debilizm i nieodpowiedzialność :O:O

Gość justyna018
ja robilam tez wczesniej testy i wszystkie byly negatywne, wiec to chyba nie to.. :) Dziekuje Emisia :)

Gość justyna018
to nie wpadka!! cieszymy sie z tego dziecka, a tobie jak cos nie pasuje to sie nie wypowiadaj ;/

Gość mała 18
o jej :p jestem pod wrazeniem, a rodzice co na to? my z moim chlopakiem tak sie ciazy boimy, własnie dwa dni temu robilam test i byl negatywny wiec teraz po tabletki anty lece. Gratuluje, dzieciak dla odpowiedzialnyc to naprawde cudowna sprawa :]

Gość to obrzydliwe...fujjjjjjjj
taaaaa nie wpadka....sama napisałas ze musisz przerwac nauke i szybko trzeba będzie slub wiąć....jak by było zaplanowane to ty bys miała szkołe skończoną i była mężatką

Gość mała 18
moze ma inne poglady :) nie wiem, dla mnie nauka to priorytet, a w moim wieku slub i dziecko to mała anormalia, chociaz nie ukrywam ze ciesze sie ze kiedys moge zostac mama :]

Ja mam 19 lat i od pol roku staramy sie o dzidzie i jakos nie ma w tym problemu tez mam podejzenia co do ciazy ale.... W srode gin wtedy wszystko sie wyjasni:) Nie dziwie ci sie ze sie cieszysz wiem sama jak to jest :) Pozdrawiam :)

Gość mała 18
o moj boze ;p co was jest az tyle chetnych do dzieci. za co wy sie utrzymacie? i co z nauka?

Gość jakto nie wpadka to ja jutro
wygram 40 mln!!!

zaocznie Ja akurat i tak na studiach zaocznych (jestem rok do przodu) wiec mi to nie przeszkadza ja pracuje facet też wiec nie ma żadnego problemu, mieszkamy razem mamy 3 pokoje wiec warunki mieszkaniowe sa na co czekać ??

Gość vnm
emisia ---> do czego masz 9 miesięcy?....jak do slubu to bez sensu ze teraz sie staracie o dziecko....chcesz isc do slubu z brzuchem albo dzień po porodzie? :O:O....jakbyscie nie mogli poczekac tych 9 miesiecy i po slubi sie starac tym bardziej ze jestes młodziutka

Gość mała 18
no nie wiem moze masz racje :) wsumie fajnie jest miec mloda mame, ale ja chyba jestem jakas konserwatywna czy ze starymi pogladami ;p chyba bez slubu i tak mlodo bym sie nie odwzyla, a rodzice by mnie napewno sprali na kwasne jabko ;p

Gość 1821
mała 18---> Tak przykładasz niby wagę do nauki a głąb totalny jestes.Nie ma czegoś takiego jak ''anormalia'' i ''jabko'' :O:O

agnes19 ta twoja stopka jest beznadziejna:o cos w stylu przyśpiewek weselnych okropniasta jednym słowem

Gość mała 18 p
jej, zjadło mi sie ''ł'' nie rozumiem co to ma do tematu :p i mam dysleksje, ale jakos na medycynie jestem ;] zreszta nie wiem co to ma do tematu. czemu taki brak sympatii?

Nie to nie do ślubu ;) To do naszej przeprowadzki ktora planujemy do innego mieszania( zamieniamy sie z tesciami;)) tylko musimy czekac az oni wszystko tam zalatweia i nie chcemy tego robic zima wiec ustalilismy termin na czerwiec/lipiec 2010 a slub dopiero planujemy na grudzień 2010 ale to jeszcze duuzo czasu :):) Moi rodzice musieli przyzwyczaic sie do mysli ze w dokmu długo juz nie pobede gdy miałam 16 lat (wtedy zaczęłam być z moim) i od razu wiedzielismy czego chcemy kiedy i wogole, tak wiec nie pozostaje im nic innego jak tylko sie cieszyc jezeli sie udało.

Gość gfufvguycvfuitgyutf
nie wydaje mi sie ze planuje sie dziecko bez ustabilizowanego zycia osobistego w wieku 18 lat. Przerazaja mnie takie dziewczyny. Dla mnie posiadanie dziecka w tym wieku to wielka nieodpowiedzialność

Gość justyna018
widze, ze co poniektorych tutaj boli szczescie innych.. wpadka nie wpadka, cieszymy sie :) moj facet wlasnie buduje dom, w przyszlym roku tam zamieszkamy. A teraz cos sie wymysli, moze cos wynajmiemy na te kilka miesiecy.. stac go!! jest duzo starszy i odpowiedzialny. Nie cieszylabym sie tak gdybym miala dziecko z nieodpowiedzialnym facetem i gdybym nie miala zadnych warunków dla tego maleństwa.. :) juz go kochamy :)

Gość justyna018
emisia - zycze Ci z calego serca tej malenkiej istoty ktora bedzie zyc pod Twoim serduszkiem przez 9 miesiecy ;)) Mam dosc sluchania ze 18stka nie moze byc dorosla. Nie znajac czlowieka tak latwo go ocenic..;/

Gość justyno gadasz jak dziecko
lecisz na kase i przyznajesz sie do tego ze sama bys sobie nie poradzila. jestes nieodpowiedzialna a jak was zostawi? 18-letnia utrzymanka. zobaczysz jak ciezko bedzie ci po paru latach znalesc jakakolwiek prace. 20paro latka bez wyksztalcenia i doswiadczenia. a jak twoj kochas znajdzie sobie kochanke? wyrzuci cie ze swojego domku to co wtedy?

Gość osoba dorosla to osoba ktora
sama umie sie utrzymac i poradzic w zyciu. tylko jedna tutaj dziewczyna troszczy sie o swoje wyksztalcenie i dobra przyszłosc i sama jest w stanie sie utrzymac. reszta to zaslepione gowniary, ktorym wydaje sie ze sa tak zakochane i zaliczyly wpadke. zamknely sobie droge do lepszego zycia.

No dokładnie wiem jak to jest:):) Dokładnie to rozumiem :):) Ja tam sie nie obawiam swoje juz sie wyszalałam teraz cgce sie ustatkować nikt mi tego nie zabroni jezeli czuje taka potrzebę

Gość gfufvguycvfuitgyutf
Skoro jest odpowiedzialny to jak mógł zrobić ci w tym wieku dziecko?? Współczuję ci bo albo nie myślisz rozsądnie albo jesteś pusta i tępa.

Sory ale jezeli wchodzisz na takie topicki zeby pokazac jak to tobie nie jest zle na tym swiecie( bo własnie takimi słowami to udowadniasz) to załóz sobie swoj pt. " Jak to mi bardzo przeszkadzają młode SZCZĘŚLIWE dziewczyny w ciąży" i po sprawie a nie tu nam wypisujesz co Ty uwazasz temat jest inny.