Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieświadoma.

nieregularny okres ? co się dzieje?

Polecane posty

Gość nieświadoma.

Gość ghgh
To zależy też od wieku i od jak długo masz okres bo po twoim opisie nie da sie wywnioskować wogóle o co ci chodzi

Gość nieświadoma.
witam. mam problem, otóż miesiaczkuje od ok 5 lat. moj okres cale zycie byl bardzo nieuregulowany, jednak ostatni rok byl co 26-29 dni. na poczatku wakacji dostalam okres po 28 dniach kolejny 10 dni wczesniej nastepne byly normalne w granicach 18 dnia a dzisiaj bym po13 dniu znowu dostalam. co sie dzieje???

Gość nieświadoma.
prosze powiedzcie cos, bardzo sie tym martwie...

Gość nieświadoma.
tam wczesniej mialo byc ok 28 dnia. jakos tak zawsze mialam od 27-30 gora...ale takie dwa po 10 dniach sie zdarzyly...dlaczego tak jest??

stresem jeszcze bardziej spoznisz okres... nie panikuje;) takie przypadki sie zdarzaja... moja kumpela o 2 tygodnie wczesniej miala... ale jakos nie obawia sie ze cos z nia jest nie tak;) a jesli masz watpliwosci to wybierz sie do ginekologa

Gość nieświadoma.
strasznie sie dzisiaj w szkole wystraszylam. bo nie dosc,ze okres dostalam po poludniu a zawsze pojawial sie w nocy to jeszcze po 13 dnia. szok, ... nie wiem ale czuje jakby bylo cos nie tak ... ;/

okresu nie da sie przewidziec o jakiej porze dnia sie dozstanie;p czujesz ise tak jakby bylo cos nie tak bo sobie to wmawiasz, wyluzuj! idz do ginekologa i on moze zalecic ci tabletki na regulacje okresu;)

Ja mam 15 lat czasem tez mam niereguralny okres . Jestem bardzo nerwową osoba i łatwo popadam w stres , podejrzewam że opóźnienei głównie spowodowane jest przez to . Łatwo wywnioskować po tobie , że także jesteś osobą nerwową . Poznaje to po twoich wypowiedziach . Już jak zaczęłaś pisać że okresu dostajesz w nocy a dziś po południu ,nie świadczy już o twoich mocnych nerwach . Przede wszystkim mocno się stresujesz głupotami takimi jak pora dnia rozpoczęcia się menstruacji . Powiem ci o tak WYLUZUJ :) , z resztą ja sama siebie powinnam posłuchać :) . Pozdrawiam :P

Gość nieświadoma.
może masz rację ;) ale czy stres moze spowodowac wczesniejsza misiaczke? to nie jest normalne...wczesniej spoznial mi sie przez stres to wiem. ale teraz? mama mowi,ze to zmiana klimatu - ze zima idzie a wczesniej to lato, cieplo sie zrobilo i to dlatego...tylko nie wiem. zawsze moj okres byl obfity 5 dni trwal a teraz nie wiem co sie dzieje wywróciło sie do góry nogami...od jakis 4 miesiecy jest mniej obfity trwa 4-5 dni a teraz jeszcze po 13 dniach kolejna miesiaczka...

Gość ile masz lat miesiaczkujac
5 lat i miec takie wahania to nie normalne, pogoda nie jest temu winna, strefy klimatycznej nie zmieniasz a i globalne ocieplenie tez tak nie wplywa :o wizyta u lekarza wg. mnie konieczna, masz duze wahania hormonalne, moze jajniki nie funkcjonują prawidlłowo? lepiej huhac na zimne:)