Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zoltaryba

Nieudacznik na emigracji

Polecane posty

Gość zoltaryba
Jestem nieudacznikiem

Gość tak...jestes

Gość zoltaryba
Jestem zyciowym nieudacznikiem. Nic nie osiagnelam i pewnie nic nie osiagne. Wyjechalam kilka lat temu za granice na studia, bo myslalam ze moze wtedy sie zmienie i nie bede jakas taka pasywna. Ale niestety nic sie nie zmienilo. Mam depresje i nie udaje mi sie skonczyc tych studiow i wogole nie radze sobie w zyciu. Nie mam przyjaciol, bo jakos z nikim nie potrafie nawiazac kontaktu. A zreszta to nawet wszystko mi jedno. Nic mnie nie cieszy, nie mam zadnych zainteresowan, ani celu w zyciu. Mam dosc tych studiow i mojego zycia. Zostala mi wprawdzie tylko praca magisterska, ale nie potrafie jej dokonczyc. Albo nie moge sie zmobilizowac albo skoncentrowac i wiem, ze chyba z tego beda nici. Zreszta z moja asocjalna postawa i tak nie dostane zadnej prace. Jestem nieszczesliwa, leniwa i malo produktywna a ten post jest tak chaotyczny jak cale moje zycie...

Gość a w jakim kraju jestes
moze po prostu nie lubisz tego co robisz

Gość moze chorujesz na depresje

Gość druga zolta ryba
zoltarybo, zastanawiam sie czy czasem w nocy nie lunatykowalam i nie napisalam tego tekstu. mam identycznie. w jakim kraju jestes?

Gość Masztal79
ja też czuję że niczego za bardzo nie osiągnąłem (mam studia, podyplomówkę, mieszkanie w Polsce ale ciągle chcę więcej, chyba chodzi mi o pozycję zawodową która po wyjeździe do UK poleciała w dół z managementu średniego szczebla do pracy w "hospitality") ale ja z tym walczę i się nie poddaję, nie siedzę na tyłku tylko pracuję, podnoszę kwalifikacje, kombinuję jak założyć własną firmę i wierzę że jeszcze nadejdą czasy że nie będę zwykłym "zmywakiem" :) głowa do góry

Gość notoja mam
jakbym czytala wlasny zyciorys,,,ja mam podobnie, niestety :( wydaje mi sei ze nic nie osiagnelam,nic nie mam ! studiuje tutaj i zostalo mi jeszcze 2 lata szkoly podczas gdy moej rowiesniczkiw POlsce maja juz magistry ! a ja nic,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Gość griezwlold
notoja mam --> glowa do gory, nie patrz na to co inni maja !! Ja zaczelam studia kiedy moje rowiesniczki specjalizacje konczyly... nigdy nie jest za pozno zeby rozpoczac nowe zycie !!