Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oan__6

okres a ciąża

Polecane posty

Gość oan__6

dziewczyny, skoro miałam okres to mozliwa jest ciaza? wiem smieszne to sie wydaje ale nie było stosunku tylko petting. troszku miał rece ze spermy, a wyszło tak ze były dni płodne. no ale okres był normalny po 2 tyg przyszedł do tych 'zabaw' i raczej nic nie nie spozniło tak jak dostaje w granicach 20stego , teraz tak tak było. a i robiłam test po 2 tyg i oczywiscie negatywny. obawy są ? odp powaznie

Gość oan__6
po tych zabawach*

Gość gryczka
Obaw nie ma.

Gość oan__6
troche mnie pobolewa brzuch. na pewn nie ma sie c martwic? bo nie chce kupowac bezsensu testu znowu ;p i marnować kase ;phih

Gość taka jedna 24
a już powinnaś teraz dostać drugi okres że się martwisz? a poza tym żeby zajść z pettingu to musiałby ci dużo świeżej spermy wprowadzić od razu do dróg rodnym

Gość oan__6
no nie teraz, dopiero co w tym miesiacu mi sie skonczył;) a jak doszło do wytrysku ale on był w boksach tylko ze sie ocierałam o ta mokra plame ;/ a niezauważyłam tego, dopiero po chwili;/. mam sie co obawiac? wiem ze to głupie ale odp mi, z góry dziekuje.

Gość taka jedna 24
no jak miałaś okres to nieeeeeee a nawet jakbyś była przed okresem to maaaaaaarne szanse

Gość oan__6
aha rozumie ;]. czyli jezeli miałam okres to nie mam sie co martwic tak? bo słyszałam tez ze okres tez moze wystapic podczas ciazy. no ale przeciez u mnie nie doszło do stosunku, moze tylko przesadzam? dzieki dziewczyny. prosze o szybka odp

Gość oan__6
dziewczyny halo??

Gość oan__6
plis odp:( bo juz nie wiem.