Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nom i mam problem

WIELOLETNI wrastający WŁOS ! Gdzie o POMOC ?

Polecane posty

Gość nom i mam problem

Od jakis 2-3 lat w okolicy krocza mam wrośniętego włosa w skórę, swędzi, nawet zaczęło ropieć. Kiedys boliłam bikini depilatorem, pewnie to od tego. Tylko gdzie mam się zgłosić o pomoc? Wiem ze najlepiej do rodzinnego, ale ten wlos jest jakies 3-4 cm od małej, heh, może do ginekologa? Nie mam pojęcia. Jaka jest Wasza dziewczyny opinia? THX !!!

A nie powinno samo wyjść? Ja wrastające włoski wyciągam igłą (:O), solidnie dezynfekując...

ja jak mam co wrosnietego to nakluwam to miejsce szpilka i wyduszam zawartosc. wychodzi caly wlos z cebulka a miejsce sie goi. zrob tak samo tylko igle zdezynfekuj najpierw i umyj dobrze rece.

Gość nom i mam problem
No właśnie nie da sie .... Próbowałam pęsetą, igłą, wyciskałam i nic, chyba głęboko wrósł Juz to widze, pewnie skierują mnie do chirurga i wyjdzie stary, brzydki i spocony facet i bede musiała pokazać mu to co widział tylko mój gin i mąż ! To straszne :(

Gość to starszne ze
takie paskudztwo od 3 lat pokazujesz mezowi , bleeeeeee :O

To hardcorowo, bo mimo wszystko: musiał odbić się od skóry... W takim razie chyba musisz to pokazać... dermatologowi? ;)

Gość nom i mam problem
Robiłam tak wiele razy z wrastającymi włoskami, nakłowałam wysiskałam i po sprawie ale ten jest bardzo uparty i chyba sama nie dam rady sobie z nim... Zastanawiam się czy ginekolog moze to zrobić podczas wizyty. hmmm Co myślicie? Zapytac go czy wstyd ?

Gość nom i mam problem
A no właśnie laski ! Musze powiedzieć ze to żadne paskudztwo, jest tylko czarna kropeczka i małe zgrubienie, ale odkad zaczeło to ropiec to sie wystraszyłam, kiedys o tym po prostu zapomniałam........ hmmmmmm Lipa i juz :(

Gość predzej sie porzyga

gin pewnie zaproponuje taka sama metode czyli nakluc i wycisnac, kosmetyczka pewnie tez. ja bym na twoim miejscu wbila igle mega gleboko i wtedy sprobowala. szczegolnie ze to ci sie paprze.

Gość nom i mam problem
Macie racje, pójde do apteki i kupie kilka igiełek one są super ostre, zawaliście się nimi nakłowa zaskórniki zamknięte na twarzy. Spróbuje, ale to jak bedzie jasno i dam znać, heh.. Dzięki Laski na podpowiedzi :)

Gość nie dawaj znac wcale nie chcem
y tego wiedziec :O

Gość nom i mam problem
Hehe a czemu nie chcesz wiedziec??? Podaj maila to wyśle ci fotke ze specjalną dedykacją !! Tylko dla Ciebie :D