Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa8888

Co w ustach faceta oznaczają slowa Dziekuję Ci, że jesteś

Polecane posty

Gość ciekawa8888

Dodam, że nie nalezy on do smialych typów, przy filmie trzymalismy sie za rece, troszke mnie obejmował i szybko ukradkiem pocalował we włosy, potem się jakoś spłoszył i juz raczej unikał kontaktu fizycznego. Napisał mi w ostatniej rozmowie netowej na koniec "Dziekuje Ci, ze jestes". Oznacza to że traktuje to bardziej jako przyjaźń czy czuje coś wiecej? Może wypowie się jakiś Pan? ;)

Gość lejdiss*
ja tez chetnie bym sie tego dowiedziala!!!

Gość Nelli85
nie jestem facetem ale sie wypowiem ;). Tez bym chciala uslyszec takie slowa od mojego faceta:)

Gość lejdiss*
kiedys to uslyszalam-zaluje ze nie spytalam co przez to rozumie:( bo dzis okazuje sie ze byly to puste slowa,albo po prostu nie bylo nikogo innego:(

Gość krisss_
Mysle, ze moze cos czuc do Ciebie, choc niekoniecznie.

Gość mi też kiedyś ktoś tak
powiedział. Wiedziałam co to znaczy. Był to dla mnie największy komplement jaki mogłam usłyszeć. Ale okazało się, że to było przelotne zauroczenie. A ja się kurde zakochałam wtedy gdy już to zauroczenie minęło :o

To znaczy że diabelnie się cieszy że ma ciebie, dzięki temu czuje się jak facet - posiada kobietę i chwilowo mu na Tobie zależy. A dlaczego chwilowo bo słowa są wypowiadane w chwilach emocji a gdy owe emocje opadają różnie może być. W każdym razie życzę jak najlepszej przyszłości.

Gość lejdiss*
Mellygion-->chyba lepiej bym tego nie ujela;)

Gość mi też kiedyś ktoś tak
Mellygion ma niestety rację:( To może być chwilowe podczas jakiegoś uniesienia. Ale nie koniecznie...być może trafiłaś na takiego co nie kieruje się tylko chwilą. Również powodzenia, bo to naprawdę wielki komplement.

Gość ewa mewa
mi też kiedyś ktoś tak napisał... a teraz nie ma czasu nawet się spotkać.... przykre, bo myślałam, że jestem dla niego ważną osobą... ale radzę sobie :)

Gość ciekawa8888
to raczej nie ejst czlowiek kierujący się chwilowym uniesieniem... tego moge byc pewna, zraniła go kiedyś dziewczyna i to bardzo - zerwane zareczyny... długo sie zbierał opowiedział mi kiedys o tym bo znajomosc troche juz nasza trwa... nigdy mi czegos taiego nie powiedział i nigdy wczesniej nie trzymal za reke tak po prostu... od ponad roku zdarzylo sie to pierwszy raz...

Gość lejdiss*
no to wyglada na to ze on traktuje to powaznie-tak wiec gratuluje:) ten ktory mi to powiedzial to rzeczywiscie ''czlowiek kierujacy sie chwilowym uniesieniem'':(

Gość zaacscdefe245
dokladnie to, co mowi, nic sobie w glowce nie dodawaj. co w tym trudnego????/ szukasz drugiego dna?

Gość ciekawa8888
A czy pocalunek we włosy juz nie wspomne ze taki szybki i niby ukradkiem znaczy cos wiecej niz taki normalny? Czy po prostu to wynik braku odwagi...