Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

greq

Smutno mi gdy was czytam

Polecane posty

ze mieliscie fajny seks, ze mogliscie sie w koncu wyzyc, ze ona miala orgazm itp ja nawet sie nigdy nie caloaalem z dziewczyna, nie liczac slubow na koloniach gdzie sie calowalo w policzek nie przytulalem sie tez nie liczac wolnych na dyskotekach nie widzialem nigdy nagiej kobiety na zywo nie liczac cycka rumunki karmiacej piersia a tak bym chcial poczuc jej cieplo, zapach spoconego po seksie ciala, zapach jej wlosow,miekka skore, uslyszec jej mruczenie to nie fair ze to wlasnie ja musialem przegrac zycie;/

Gość samobójstwo
nie lepiej to zakończyc ???

Gość samobójstwo
nie ma co się bac jeśli dobrze to zaplanujesz

Gość _Misiek_
Tylko nie mów tutaj że jesteś zupełnie sam. Że nie masz żadnych przyjaciół, koleżanek ze szkolnych lat, znajomych z pracy ... itp. Ja też kiedyś byłem sam. Nie masz pojęcia jak ja zazdrościłem kumplom że mają swoje dziewczyny. Po prostu wystarczy chcieć. Wyjdź do ludzi. Pochodź na imprezki. Znajomi znajomych mają znajomych a wśród nich znajdziesz Tą która tam czeka aby Ciebie poznać. "Naprawdę wystarczy chcieć. A chcieć to móc". Tak mi powiedziała wiele lat temu moja serdeczna przyjaciółka i mała 100% racji. Głowa do góry. Pozdrawiam.

Gość samobójstwo
"stary nie łam się, jutro nowy dzień" będziesz sobie to powtarzał dzień w dzień, a w międzyczasie ludzie będą mieli związki, śluby, dzieci a Ty nadal będziesz opuszczony nie wiem ile masz lat ale najwyższy czas spojrzeć prawdzie w oczy i przestać się łudzić zakończ to, a znikną wszystkie złe rzeczy

Gość Smutny ale doświadcznony pan
samobójstwo-> Nie wiem, cy kolega/ koleżanka wie, że za takie wpisy grozi odpowiedzialność karna. Jeszcze dziś możesz mieć Policję u siebie w domu. Gdyby temu człowiekowi się coś stało to zaliczasz zawiasy jak nic! A do sprawy kilka miesięcy bez sznurówek.

''Wyjdź do ludzi'' wyjsc do ludzi czyli np isc na impreze, stanac przy barze i zaczac sie rozgladac? czy jak bo nie rozumiem na codzien jestem wsrod ludzi i co z tego. nie jest mi pisane bycie z kims, tylko szkoda ze tacy ludzie jak ja maja uczucia.gdyby ch nie bylo bylby spokoj. te dyrdymaly ktore wygadala ci twoja przyjaciolka to nic jak tylko o dupe potluc za przeproszeniem

niech sobie ''samobojstwo'' pisze. nie ma co sie spinac, to tylko internet:)

Gość _Misiek_
Ech Greq, właśnie dzięki tym "dyrdymałom" nie jestem sam.

Gość _Misiek_
Ja przystojny? Koń by się uśmiał ...

Gość Smutny ale doświadczony
greg - > Ech no tak właśnie dlatego, że tylko intenrnet to nie wiesz kto jest z drugiej strony. NIe wiesz czy to głupia pijacka gadka w srodku nocy, czy naprawdę ktoś stoi na krawędzi, a takie idiotyczne wpisy mogą doprowadzić do tragedii. Wracając do Twojego tematu, to szukaj przez internet. Cała masa kobiet pragnie dokładnie tego czego Ty, ale otrzymać od mężczyzny. One też tego potrzebują, ale trzeba trochę inicjatywy i nie bać się porażek.

Gość ZAMELDUJ KONIOWI

szukanie partnera przez internet odpada. moze jeszcze seks przez gg? nie wszystko da sie zalatwic przez tego cholernego neta. ale nawet jesli , nie wierze w to. czlowiek w internecie a czlowiek w realu to moim zdaniem dwie inne osoby. duzo w tym zaklamania, koloryzowania, przebierania tysiaca profili. jakies to wszystko takie nieludzkie. dobre dla robotow. ja jak mowilem mam jeszcze te uczucia i nie potrafilbym po prostu

Gość Smutny pan
ile masz lat ?

Gość Smutny pan
Chłopie! No jasne, że uczucia są ważne, ale nie możesz tak negować całego świata. Swiat nie jest idealny, nie jest czarno-biały i nie jest też sprawiedliwy. Myślisz, że od razu trafisz na tę jedyną? Uuuuu.

Gość ja bym chciala
greq nie badz smutny, masz piekna dusze i niejedna kobieta chcialaby uslyszec to co powiedziales (no mozepominmy tego cycka rumunki ;) choc za to masz u mnie plusa za humor. Dziwne ze niemozesz nikogo znalezc :( trzymam za Ciebie kciuki

na co mi piekna dusza? ona sie przyda po smierci tam w niebie. tutaj jestesmy zwierzetami i tyko te rasowe,przebiegle maja cos od zycia nie chce idealnej ale ja jakos tak obojetnieje od srodka i juz sam nie wiem czy to dobrze czy zle. kiedys balem sie zasypiac bedac sam w domu. teraz to dla chleb powszedni

Gość Smutny pan
greq. Umieść maila koło nicka, może ktoś do Ciebie napisze. Po co masz ze mną gadać? Skoro ja to wszystko już miałem. Do dzieła.

Gość nie wiem czy Cie to pocieszy
jakos ale gdybym byla wolna to po Twoich wypowiedziach bym sie Toba bardzo zainteresowala :)

szkoda tylko ze brak mi odwagi powiedziec to komus w realu np dziewczynie bo jak juz mowilem. w zwiazki przez siec nie wierze maila tu ie umieszcze.raz ze ktos moze go rozpoznac, dwa nie chce dostac jeszcze wirusa:) i jeszcze co mnie najbardziej nurtuje. czy rzeczywiscie jest tak ze gdy nie szukamy to akurat nas ktos znajduje? bo ja jakosc od dluzszego czasu bedac pogodzony z losem nie natrafilem na swoja druga polowke:) a zreszta co ja mowie. ja nigdy nie szukalem. za bardzo dostalem od zycia ale nie pytajcie o szczegoly.

Gość nie wiem czy Cie to pocieszy
U mnie sie sprawdzilo ale nie dokladnie kiedy przestalam szukac tylko jak pogodzilam sie z losem ze bycie singlem to nie jest jakas kara. Od momentu gdy zaczelam lubic ten stan prawie od razu pojawil sie przy mnie ten jedyny (miejmy nadzieje ;) ) Tak juz jest na tym swiecie ze dobierajac sie w pary szukamy ludzi pogodnie nastawionych do zycia i z nim "pogodzonych". Proste - kazdy z nas dzwiga jakis bagaz i trudno dzwigac dodatkowo jeszcze czyjs. Spojrz na dobre strony swojego zycia, zacznij sie nim cieszyc i mam nadzieje ze niedlugo znajdziesz partnerke z ktora podzielisz sie tym szczesciem :)

Gość Smutny pan
Smutno mi gdy Cię czytam. Bądź mężczyzną. Czego się boisz? Kto CIę rozpozna? A z resztą jaki to wstyd szukać przez net? Boisz się wirusa, więc nie podasz maila? Hmm. To źle wróży? A jak spotkasz kobietę, zaczniesz z nią być, to co ? wyślesz ją na badania?

Gość latte_
sama nie wierzyłam w farmazony typu: przyjdzie i na Ciebie czas. świadomie oddtrącałam wszytskim, bo przyjęłam założenie że nie chcę i nie potrafię czuc, ani kochac. a kiedy pojawił się on, o nic nie pytałam.. nad niczym się nie zastanawiałam.

tez tak bym chial latte. nawet marze o takej ejdnej ale ona jest jakby kims z wyzszych sfer. takim moim osobistym marzeniem. w moim przypadku moze nie chodzi o wyglad ale o to ze nie potrafilbym zatroszczyc sie o swoja partnerke, stworzyc z nia normalnych relacji smutny pan - hehe z tymi badaniami to nie ejst zly pomysl. w tym swiecie wszystko jest mozliwe wiec nawet gdyby to mi zaproponowano bym na takie badania sie przeszedl i nie obrazilbym sie. trzeba byc odpowiedzialnym na kazdym kroku lub po prostu starac sie byc. i w tym wypadku nie odbierac tego jako brak zaufania nie wiem czy Cie to pocieszy - niestety nie potarfie byc pogodny.ja wiem ze powinienem, ze dzieki bogu ze jestem zdrowy i mam co jesc i ze inni maja gorzej ale mimo wszystko nie mam tego co najwazniejsze. wiec bledne kolo sie zamyka.niestety nigdy nie polubie tej samotnosci w ktorej sie znalazlem. dzis np spojrzalem sobie na slonce ktorego promyki przebijaly przez liscie i pomyslalem sobie ze spotkam sie z ta jedyna ale dopiero po smierci. i wtedy dopiero zaznam szczescia. to nie byloby takie zle. wazne zeby w koncu nastalo.