Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimowa mamciaaaaaaa23

czy te rękawiczki będą pasowały do tego kombinezonu?

Polecane posty

Gość *aniołek*
a dlaczego nie do białego wszystko pasuje.Ten pierwszy mi się bardziej podoba

kombinezon jest niebieski

lepiej dać rozmiar 62 czy 68? nie wiem jak długie będzie dziecko, ale przewidywana waga wynosi 3,5 kg, więc chyba nie będzie z tych długaśnych ;) jak myślicie?

Gość lepiej 68 a kiedy rodzisz

Gość *aniołek*
większe lepsze

to nie ja rodzę, tylko znajoma :) tylko nie podoba mi się to, że ten niebieski nie ma rękawic, ale mooże to nie jest taki problem...

szczerze? - cena - kombinezon za 30zł - może być fajny nie mówię nie, ale w takiej cenie wolałabym go wcześniej zobaczyć "na żywo". Ja tam na allegro kupuję jedynie ubranka firm już mi znanych i nie wiem czy bym się odważyła... np za 30 zł niebawem w biedronce ma być śpiworek http://www.biedronka.pl/str/2/i/20.php a biedronka teraz już jest chyba wszędzie..

śpiworków to ona ma już kilka ...

Gość pierwszy fajny
no nie ma to jak prezent z biedronki :) ten pierwszy jest spoko kombinezon, do tego rękawiczki i jest super

taaak.. lepszy kombinezon za 30zł zl a allegro ale grunt że choć metke będzie miał zabraniczną.. sorki, ale ubranka dla dziecka kupuje juz od kilku lat i niestety ale kombinezon za 30zł mnie jakoś nie przekonuje. Ceny w miarę dobrych i ładnych kombinezonów zaczynają się od nieco innej ceny.... i naprawde za 30zł nie spodziewałabym się cudnego kombinezonu. za to za 30-50zł spiworek czy kocyk - noo prędzej.. nie wiem - moje koleżanki kupują - taki domowy do spania i dla nich oki

ale nie każdego stać na kombinezony z wyższej półki

Gość do blodnynkii
blondi moja kochana, oświadczam Ci że kupiłam kombinezon dla dziecka za dokładnie 37,90. Jest rewelacyjny. Bez zagramanicznej metki.

tylko że autorka pisze że kupuje to na prazent - dlatego ja będę się upierać przy swoim - za 30zł wolałabym ruszyć tyłek na miasto i dobrze poszukać czegoś "na żywo" - niż zamówić, oczekiwać super cudów a potem (czego nie życzę) denerwować się po otrzymaniu przesyłki. i naprawde nie pisze tego złośliwie, ale sama miałam raz tak ze kupiłam fakt że nie ubranka a ręczniki za super fajną cene - dla znajomych na parapetówke i co? i "na żywo" jak je zobaczyłam - hmm - no nie powiem były podobne go tych na zdjęciu ale na prezent to się napewno nie nadawały - i tak musiałam lecieć dokupić na znajomych kolejny prezent a ja miałam kolejny komplet ręczników ktory i tak przezył jedynie rok - i tak ja się wyleczyłam z takich super okazji :) a 30zł za kombinezon + 10 za rękawiczki + przesyłka - no to za tą sumke naprawde można już coś upolować fajnego , ale naprawde - przy takiej cenie to jak osioł będę się upierać do zakupó "na żywo" :)

no ale tak się składa, ze ja do miasta to mam 40 km i nie moge sobie wyskoczyc ot tak

uppp