Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

minnka18

te same produkty- inna nazwa ... jakie znacie? chodzi o kosmetyki

Polecane posty

może wytłumaczę na przykładzie: maseczki do twarzy firmy DAX COSMETICS można kupić w sklepach biedronka pod nazwą BE BEAUTY(kosztują 5 zl)chciałabym dowiedzieć się od was czy wiecie o innych tego typu kosmetykach, które są sprzedawane pod inną nazwą i taniej, a w rzeczywistości to są produkty firm uznanych za trochę lepsze.

Gość xenesa
a skad wiesz ze je dax produkuje??? kupilam ostatnio z glinką ale nie widze zeby to byl dax??

hej, na opakowaniu be beauty masz z tylu napisane wyprodukowano przez..... i jest napisane ze to DC czyli DAX cos... i ten sam adres :)

Gość sztertebeka
ja nie znam zadnego ale chetnie sie dowiem..

Gość to że wyprodukowane jest
przez tę samą firme, nie oznacza że produkty są identyczne - moga się róznić składem jakościowo i ilościowo. W biedronce generalnie są wszystkie produkty produkowane przez znane firmy i jak dla mnie tylko część z nich jest podobna do odpowiedników, generalnie są to zupełnie inne produkty - przynajmniej dla mnie

Gość wpisz w googla
marki własne lub „private labels” i poczytaj... to się dowiesz

Gość Droga autorko.
Przez kilka lat pracowałam w firmie produkującej znane produkty(nie będę wymieniała jej nazwy)i wiem jak się robi te produkty na sklepy. Są dużo gorszej jakości. U nas padało hasło np. Robimy tyle i tyle na kaufland czy inny sklep i było wiadomo że produkt gdzie gorszy jakościowo. Na czymś trzeba było zaoszczędzić inaczej szef poszedł by z torbami. Nie mówię oczywiście że wszędzie tak jest ale tam gdzie ja pracowałam tak właśnie było.