agnes5 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 podajcie objawy ciąży w pierwszym miesącu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Złotowłosa88 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 nie jesteś w ciąży... to ze nie dostałaś okresu po odstawieniu nie świadczy tylko i wyłącznie o ciąży! dziewczyno! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 brak okresu i pobolewa podbrzusze ale nie jesteś w ciąży jak było zabespieczenie i bez paniki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elwirrka 15 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 senność, i mdłośći ale to raczej w drugim miesiącu........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
90/60/90 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 własnie, jakie są objawy..? ja dziś dowiedziałam się ze jestem w ciazy:(( kiedy wystepuja mniej wiecej mldlosci i wymioty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 możesz nie mieć objawów czasami mdłosci poranne albo senność ale nie ma reguły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach