Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia1978

Wesele, Lubuskie, Hotel Pan Tadeusz

Polecane posty

Gość Asia1978

Czy któraś z was miała wesele w hotelu Pan Tadeusz w Rzeczycy koło Świebodzina? Ja mam taki zamiar za dwa lata. Ponoć wszystko jest super i hotel wszyscy chwalą. Byłam tam na obiedzie kilka razy i wszystko mi smakowało. Czy któraś z was była tam juz na weseu albo miała wesele?

Gość lubusznka 28
moja koleżanka miała tam wesele w tym roku w lipcu i zarówno ona jak i goście byli nie zadowoleni. Podobno było całkiem inaczej niż miało być,Było bardzo mało jedzenia a wcześniej informowano ją,że jest go pod dostatkiem. Brakowało kawy w termosach ,nikt się tym nie interesował. koleżanka dużo mówiła ,nie pamiętam teraz wszystkiego.wiem,ze inaczej było w umowie a inaczej to wszystko wyglądało,koleżankla zastanawia się czy nie podać ich do sadu .

Gość MałaMagda
Lubuszanka 28 co ty kobieto opowiadasz??? Tam mało jedzenia??? Byłam tam na 2 weselach i 1 chrzcinach i wszyscy zabierali pełne pudełka z jedzeniem. Kawy i herbaty było pod dostatkiem, na życzenie. Wołało się kelnerkę i dawała. Termosy to chyba w stołówkach. Pisz kobieto kto tam miał wesele i krytykował? Może ja byłam na tym weselu? Podaj datę, bo też byłam w lipcu. W sali jest bardzo ładnie, rajska dekoracja a wszystko bardzo mi smakowało za każdym razem! Wszyscy ten hotel chwalą, ja pisze z doświadczenia a ty podajesz jakieś trzecie informacje...

Gość .czerwone.korale.
lubuszanka, ty co z konkurencji, że porządny hotel osrywasz? tam jest zajebiscie. Swietni wlasciciele i żarcia zawsze duzo. jedziesz na zwykly obiad a dostajesz cały wielki talerz. jak ktoś chce to podam nawet telefon do hotelu. i z tym sądem to wymyslasz normalnie.

Gość MałaMagda
I co lubuszanka? Nie odzywasz się? Czas mija a ty nic? Najpierw oczerniasz przyzwoitych ludzi podając informacje z trzeciej ręki, a teraz nie chcesz nic wyjaśnić? Jak ci nie wstyd? Asia1978 ja hotel Pan Tadeusz z rzeczycy serdecznie polecam. Na pewno będziesz tam miała udane wesele.

Gość lubuszanka 28
chwili chwila ,czy ja powiedziałam ,ze te informacje sa sprawdzone???????????? Nie:P więc dlaczego się czepiacie.dziewczyna pytała więc powiedziałam co wiedziałam. i zaraz wyprzedzę kolejne pytanie bo pewnie padnie,po co się wypowiadam skoro nie wiem osobiście.a więc wy tez czasem podajecie informacje,które słyszeliście od osób trzecich

Gość Asia1978
To już nic nie rozumiem lubuszanko. Czy twoja koleżanka poda ich do sądu? I za co? Dziękuję innym dziewczynom za informacje. Udało mi się wkręcić tam na wesele jeszcze w tym roku to zobaczę sama, ale nadal zachęcam do wypowiedzi. Myślicie, że już powinnam zapisać się na termin?

Gość ...kasia81
ja też polecam ten hotel na wesele. wszystko tam jest dopracowane i z klasą. jestem bardzo zadowolona, że miałam tam wesele.

Gość ja też tam byłam
było super!!!! pod każdym względem!!!!!!!!!!!!!

Gość i ja i ja
Też byłam i też mi się bardzo podobało! Świetne miejsce na imprezy. I żarcie dobre.

Gość mawina rotweis
Właśnie dostałam super zdjęcia z tego hotelu z sali restauracyjnej. Polecam bardzo. Jak ktoś chce się umówić na wizytę lub zapytać o wesela to podaję maila. hotel_pan_tadeusz@tlen.pl

Gość paweł Świdnica
Zgadzam się z opiniami! to świetny hotel i dobre jedzenie!

Gość mała przed maturą
miałam praktyki w tym hotelu i wszyscy byli bardzo mil. Teraz moja siostra bierze tam ślub. wiele z moich koleżanek mialo tam pratyki i zawsze wracały zadowolonei opowiadały o fajnych weselach. Założe się że to co naisała lubuszanka 28 to zwykle oszczerstwo, wiem ze nie podaja tam termosów na wesela tylko elegancko przynosi kelnerka.

Gość 4687425425JOLKA
Ja mam tam weselę za rok i już się cieszę!!! Jak najbardziej polecam to miejsce na imprezki i na sylwestra. Zajebista atmosfera!!!!!!!!

Gość //''[//''[//''[
też bym chciała miec tam wesele. myslicie że mają jeszcze terminy na ten rok? slyszalam o nich tylko dobre opinie i bylam tam kilka razy na obiedzie. myslicie, że moge jechac i pytać bez telefonicznego umawiania sie z szefostwem?

Gość ._.oceana._.
myślę ze zawsze lepiej jest zadzwonić i umówić się na spotkanie, ale przeciez zawsze można tam jechać na kawkę i zapytać czy jest szefowa. Tam jest bardzo fajnie

Gość Ś-dzin-ianka
Wiecie co, jednak jak hotel to hotel i przyzwoita restauracja a nie jakiś dom weselny. Byłam w sobotę tam na weselu i baaaardzo mi się podobało!!! Już się umówiłam z właścicielką, że przyjdę pogadać w sprawie swojego wesela. Planuje dopiero w 2012, ale zaklepać termin wczesnioej zawsze warto. Jeszcze wtym roku chcę zrobić rodzicom przyjęcie rocznicowe, bo dowiedziałam się, że mają wolne terminy w czerwcu i lipcu. Jedzenie było bardzo dobre, zwłaszzca faszerowane pstrągi!!

Gość ._.oceana._.
ja tam właśnie załatwiłam małą imprezę rodzinną. nie w weekend tylko w tygodniu. najpierw zadzwoniłam zapytać się czy będzie szefowa i przyjechałam następnego dnia. napiszę co i jak kiedy bedę już po. W środku jest bardzo fajnie.

Gość Panna Młoda_Śdzin
Zgadzam się z waszymi opiniami! Sama planuję weselę w tym hotelu. Wiem od znajomych, że wszystko tam jest super i zawsze dobre jedzenie. Nie mogę sie juz doczekać a to dopiero za dwa lata!

Gość bunia z brójec
to prawda w panu tadeuszu są świetne imprezy i mozna tam wszystko zorganizować. mam nadzieję że będzie sylwester w tym roku.

Gość zainteresowaaana
zastanawiam się jak długo przed weselem trzeba się dowiadywać o wolny termin? ja bym właśnie tam chciała mieć ślub w przyszłym roku. Myslicie, że mam się już zapisac na termin???

Gość gagatka lady
w tym hotelu byłam na ślubie który był udzielany na miejscu, przez urzędniczkę z urzędu stanu cywilnego. to było na małej sali, wisiało godło i było bardzo ładnie i uroczyście. jedzenie mi smakowało i jak bedę brać ślub to też bym tak chciala. wiecie coś może o rezerwowaniu terminów za dwa lata?

Gość pasmanteryjnaa
o tym udzielanym ślubie to też słyszałam, ponoć było ładnie i wszystko było doskonale przygotowane. Co do umawiania się na rozmowy o weselu i terminie to chyba lepiej najpierw zadzwonić, bo ja dwa razy przyjechałam na czuja i nie zastałam szefowej. czy myelicie, że jak tam napiszę to dostanę jakieś zdjęcia dekoracji weselnych?

Gość sagala i tajemnica
ej Albertk2 spadaj stąd i nie roznoś spamu! A co do udzielania ślubu w Panu Tadeuszu to ja to bardzo popieram. Czas żeby Polska zbliżyła się trochę do świata, a nie że tylko księża decydują i tylko te katolickie kościoły. Mnie ślub kościelny nie interesował nigdy i poważnie rozważam żeby też mieć udzielany ślub porzez urzędnika w Panu Tadeuszu! Żałuję tylko, że nie będziemy pierwszą parą! Dopiero niedawno się dowiedziałam, że ślubu można udzielać w różnych miejscach, ale urzędnikom nie zawsze się chce!

Gość /.\.Fransja./.\
Ten hotel to pierwsza klasa. Miałam tam wesele kilka lat temu i miałam na nim prawie samych gości z Francji i Belgii. Wszystkim się bardzo podobało. Jak każda Polska miałam ze strachu przed zachodem kompleksy ( :-( )co do polskich obiektów, ale Pan Tadeusz stanął na wysokości zadania. Teraz jak jestem z mężem w Polsce to zawsze wpadam tam na obiad i myślę o chrzcinach w kraju. W ogóle jeśli chodzi o wesela to uważam, że znacznie bardziej eleganckie są w restauracjach niż w domach weselnych. Polskie wesela są najpiękniejsze, bo u mnie we francji to nie ma takiej fajnej tradycji jak tutaj.

Gość Asia1978
Widzę, że mój wątek powoli się rozwija hehe. Moje weselisko się zbliża wielkimi krokami, już mam mniej niż rok. Wiem że ten hotel to był dobry wybór. Teraz byłam na weselu w Wierzby i powiem wam, że trzeba było zamawiać pizzę z głodu. Siara na całej lini!!! Nie mam tylko orkirstry i chyba już nikogo dobrego nie znajdę.... :-(:-(:-(

Gość /.\.Fransja./.\
Moja koleżanka też ma w tym hotelu wesele za rok i też szuka orkiestry. Jak była na rozmowie o weselu to nawet prosiła właścicielke o pomoc i ona zadzwoniła do dwóch orkiestr, ale już były zajęte. U mnie grali znajomi więc sytuacja była inna. Życzę powodzenia w szukaniu!

Gość lubię wesela
dla mnie zaskoczeniem była w tym hotelu ilość jedzenia. nigdy jeszcze tyle nie zjadłam, stoły były ciągle pełne! pełno przystawek sałatek, rybek, jajeczek! I dużo ciepłych dań po obiedzie. pyszna była biała kiełbasa ze śliwkami i ananasem, nigdy takiej nie jadłam!!!!! I golonka i zupki... To nie to co jakiś dom weselny.

Gość leśna aaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja trafiłam do tego miejsca przypadkowo jak byłam na szkoleniu i po prostu zakochałam sie w tym hoteliku. czuć tam takie ciepło, chyba każdy czuje się tam mile widziany bo atmosfera jest super. chciałabym mieć tam wesele ale nie mam jeszcze kandydata!