Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość speedygonzales

wszyscy myślą że jestem gejem

Polecane posty

Gość speedygonzales

czy nieśmiały chłopak musi być odrazu gejem? W swoim życiu słyszałem już wiele razy że jestem gejem ciotą a to dlatego że wstydze się dziewczyn tzn koleś chcial żebym poszedł z nim pogadać z jakimiś dziewczynami ja powiedzialem ze nie no bo ich nie znam itp, juz pare dni później się dowiedziałem od innego kolesia że tamten mówił że jestem homo, i tak samo w internacie jak mieszkałem, prawie nigdy nie chodziłem do pokojów żadnych dziewczyn co inni odwiedzili kazdy pokój kilkanaście razy i już sie utarła plotka żem gej. Dlaczego taka niesprawiedliwość sie dzieje, dodam jeszcze że nie zachowuje sie jak gej tzn nie jestem jakiś zniewieściały czy coś.

Gość gmnbcn
Czy ty przypadkiem nie jesteś gejem ? :)

Gość zupapomidorowa.
A kto powiedział, że gej musi być zniewieściały? Gej musi lecieć na facetów i nie lecieć na kobiety. I już.

Gość no nie wiem nie wiem
mnie np ladaco wyglada na geja, albo taki brzydki niski beznadziejny...zresztą tu na kafeterii to każdy facet ma w sobie coś z geja bo to w końcu forum kobiece, to tak jakby facet wszedł do salonu kosmetycznego albo sklepu z pończochami, podejrzne! nawet jesli kafeteryjne faceciki nie sa gejami a wiekszośc jednak nie jest bo kleją się do tutejszych kobiet to jednak widac że mają miekką zniewieściałą psychikę ----------------------------------------------77

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaa
na Twoim miejscu bym olała głupie docinki

Gość Annka 1234
to ze jest na damskich forum ... top swiadczy o zaufaniu ... co do zdania kobiety .... i mysli ze jestesmy bardziej rozgarniete i tolerancyjne .... czesto sei mowi o pedantach ze to geje .... chce powiedziec ze super ze nie latasz do pokoi innyh dziewczyn ani za nimi nie latasz jak pies ... bo okazujesz szacunek .... jak teraz cie nie interesuja kobiety ... to poczekaj a znjadzie sie ta jedyna

Gość ooo cooo chodzi?
speedygonzales czy ty przypadkiem nie jesteś gejem???

Gość okokokoko
ale przecież większość geji zniewiesciala nie jest wiec to chyba dobrze ze cie wyzwali od geja

Gość johnyyyyyyyyyyyyyyy
Biedroń i KPH forever

Gość gość
Tez masz problem. Gej tez człowiek . Ja chyba tez jestem gajem dziewczyny mnie niecierpia mowia mi ze jakbym niemial tego tam no wiecie bylbym sliczna dziewczynką mialbym wzięcie wiem o tym heh.

Gość gość
mówią tak bo chcą wymusić na tobie określone zachowanie "udwodnij że jesteś hetero" a mianowcie drazni ich (pewne dziewczy najbardzej) że są ci tak naprawde obojętne ... pewnie nie poznałeś jeszcze kobety która by sprawiła byś naprawde ją pragnął , pewnie zamiast rozbudzic w tobie namiętność to ją gaszą ... rób swoje i nie daj się bo będziesz nieszczęśliwy