Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matko jaka ja jestem glupia

ginekolog - zaczynam sie czuc zazenowana

Polecane posty

Watek moze byc glupi ale to nie jest prowokacja Od zawsze chodze do jednego ginekologa. No i na ostatniej wizycie na slowo rozbieramy sie, ja jak zwykle siup ciuchy na krzeslo dwa skoki z golym dupskiem i jestem na fotelu. Po czym pan doktor sie usmiecha i mowi " A ja to pania lubie, pani taka bezposrednia jest" A ja sie smieje ze musze bo mam taka prace i kontakt z ludzmi i bla bla. A on na to ze nie o to mu chodzilo, tylko o to ze nie jestem wstydliwa ???!!! No nic, co tam uwaza.... Dziewczyny dopiero pod koniec jak juz wychodzilam sie skumalam o co mu moze chodzic i teraz to mam dopiero zonka..... Gabinet wyglada tak ze jest jego biurko i krzeslo dla pacjentki, potem tuz obok jest "samolot" a gdzies tam na samym koncu po drugiej stronie taka zaslonka i sie skumalam ze tam sie chyba przebiera.... Matko troche mi glupio.... Pierwszy raz jak do niego poszlam to byl moj pierwszy raz u gina, no to jak mi powiedzial zebym sie rozebrala, to tak jak stalam sie rozebralam :D i dziarsko przemaszerowalam z gola dupa na samolot, no i tak juz mi zostalo.... A teraz sie zastanawiam, ze chyba jednak powinnam latac za ta zaslonke i sie strasznie glupio zaczelam czuc....

Gość ale mi roznica
za zaslonki tez musisz przemaszerowac na fotel wiec w czym problem

Gość e2sdrf5tg6y7hu8iu
a tam-pżóniej musialabyś zza tej zaslony z gola dupa latać po sali:)

Gość fanfarona
zabawnie to opisałaś, się uśmiałam... ale tak naprawdę to wielkiej różnicy nie ma bo tak czy siak musisz gołą dupę ginowi pokazać więc co tam ;)

Gość ja powiem tak
ojej nie przejmuj się potraktuj całą sprawę z humorem .... dystansem i będzie ok ....a na następny raz jak Ci tak głupio wejdź za tą zasłonkę i już u mojego ginekologa jest lepiej gabinet jest podzielony na 2 części ścianką za którą stoi ten sławetny fotel ...więc najpierw rozmowa z lekarzem a później za tą ściankę się rozbieram i jak jestem gotowa lekarz przychodzi ...nawet jakby ktoś nie powołany wparował do gabinetu to mnie nie zobaczy :)

Ech dzieki, uspokoilyscie mnie Tak ogolnie to sie nie wstydze tylko po tym co on powiedzial to zaczelam sie zastanawiac czy to normalne i ze wlasnie moze powinam sie wstydzic i z tego powodu mi tak glupio sie zrobilo :D

Gość do autorki tego tematu
ja tam zawsze sie rozbieram przy fotelu przed lekarką :P Raz nawet jej gabinet "zdemolowałam" bo spadłam z fotela próbując zejść ;) Oczywiście golusieńka od pasa w dół zrobiłam gigantyczny szpagat w powietrzu przewracając parawan lądując na nim z jedną nogą do góry która utknęła w fotelu ;) Po tym incydencie nadal chodzę do tej samej lekarki - jak mnie widzi to od razu jej weselej :P

Gość nigdy się nie rozkraczę przed
żadnym lekarzem. chyba ze rodzic bede to same nogi sie rozejda :P

Gość wstydu nie ma
:) ja też się na pierwszą wizytę wybrałam nie w "obowiązkowej" spódnicy tylko w spodniach i do tego w krótkiej bluzce bo lato było :D koleżanko wyżej, rozkraczać nóg przy porodzie nie musisz tylko będziesz miała trochę płaskie dziecko. natomiast do robienia tego dziecka proponuję rozwalić się na całą szerokość

Gość antygona21
hehehehehehe świetna historia po 1 nie jesteś wcale głupia!! i nie myśl tak o sobie. Każdemu może zdarzyć się zabawna wpadka, a jak widać ginekolog wcale się tym nie przejął i na dodatek stwierdził, że równa z Ciebie babka, bo nie czaisz się, tylko konkretnie podchodzisz do sprawy. ja osobiście zawsze uderzam za zasłonkę, albo do takiego osobnego pomieszczonka, o ile gabinet jest dobrze wyposażony. Jak dla mnie jest to bardziej komfortowe. No i zawsze dodatkowo odświeżam się chusteczkami nawilżanymi dla dzieciaczków. Co do gołego tyłka...tez miałam z tym problem...no bo przecież człowiek nie zawsze ma ochotę łazić w spódnicy, szczególnie jak pogoda jest niefajna itp. Mój problem rozwiązałam...zabierając ze sobą za każdym razem chustę, bądź taki letni, szeroki szal. Opasuję sobie bioderka i mam mini spódniczkę :) Jeszcze żaden lekarz nie zwrócił mi uwagi, ze mu to nie pasuje, wręcz przeciwnie. pozd

Gość miniaaaa19
no właśnie, ja mam takie małe pytanie... bo jeszcze u ginekologa nie byłam, ale planuję się wybrać w najbliższym czasie i chciałabym wiedzieć, jak to jest z tą spódniczką... Czy mogę w spódnicy usiąść na fotel??? no bo wiadomo, że to zawsze mniej krępujące...

Gość do pani wyżej
jasne że możesz ale i tak będziesz ją musiała podciągnąć do góry, więc lekarz Twoje wdzięki i tak obejrzy :P

Gość mizoginista
Baby są durne! :P

Gość a nie wiem co dzisiaj
Autorko, na pocieszenie ci napiszę, że ja kiedyś poszłam do gina i byłam tak zakręcona (było lato, gorąco, ja w ciąży, wprawdzie jakiś początek, ale już źle się czułam) i na hasło rozbieramy się odruchowo zaczęłam rozpinać bluzkę:D Gin się dziwnie spojrzał więc szybko się zorientowałam, ale też było mi głupio. Pozdrawiam :)

Gość wyzszy wymiar.
ja chodze tylko do babki a kumpela wcale