Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pocieszciemnie

szukam pracy od miesiąca i nic

Polecane posty

Gość pocieszciemnie

jedno ogłoszenie było, że szukją kogoś do analiz o ...Azerbejdżanie. Ale konkretnie co? Może miałam tam napisać? Ale mam humor :(

Gość pocieszciemnie
Biuro w Rzeszowie... wypłata w dolarach, co? 100 dolarów na miesiąc. Dobre i to by było. Cholewcia. :( Nie ma mi do śmiechu. Jakieś dane mogę zbierać. Znam trochę Arabów. NIE ARABSKI. Coś przed kompem. Zdrowia nie mam na nic więcej. :(

Gość manikaa
to może spróbuj się zakręcić przy jakiejś redakcji internetowej. na początku to pewnie będą charytatywne praktyki, później też stawki niewysokie- ale to zależy od redakcji, wiadomo, im większa tym lepiej płaci, ale i trudniej się w nią wkręcić. jak masz lekkie pióro i znasz się na jakiejś dziedzinie to polecam. ja tak właśnie będę pracować, a studiuję dziennie. całe wakacje pisałam teksty do portali, nic n ie zarobiłam, ale wiem, że obecny pracodawca przyjął mnie głównie ze względu na doświadczenie- sam jest początkujący w branży, więc mogę robić za eksperta ;)

Gość jakajajestem
zarejestrujcie sie w serwisie http://chomikuj.pl/?page=113236 i program partnerski...naprawde polecam mozna około 500 zl miesiecznie zarobic...oczywiście trzxeba poswiecic troche czasu na udoskonalenie swojej stronki...mi calkiem nieżle wpoadają pieniążki...tez nie mam pracy a te dodatkowe 500 zl zawsze coś...

Gość anulks23443
a ja szukam półtora roku i uwierz że miesiąc w porównaniu do półtora roku to nic

Gość pocieszam.....
🖐️ A wiesz, moze zmien miasto? JA nie wiem...Rzeszow to jakis Pcim :o