Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola.

bóle

Polecane posty

Gość ola.

co oznaczaja bóle podbrzusza? okres juz miałam. skonczył mi sie tydzien temu. moze ciaza? ale robiłam test 1 dzien przed okresem i negatywny wiec co to moz ebyc?

Gość to pewnie jest
owulacja

Gość ola.
nie miałam nigdy takiego czegoś. obawiam sie troche ze test zawiódł, ale przeciez okres miałam i to normalny ;) nie żadne lekkie plamienie. wiec wykluczamy ciaze?

Gość antygona21
hmm jeśli okres był i to normalny to z pewnością nie masz się co martwić. Bóle tym bardziej tydzień od okresu to najprawdopodobniej owulacja, która niestety też czasami potrafi boleć. Niektóre dziewczyny naprawdę się wtedy męczą. jeśli chodzi o test...jak sama zapewne wyczytałaś w ulotce zależy ile czasu upłynęło od "ryzykowanego" stosunku. Wg ich szacunku po 6 dniach od zapłodnienia można już cokolwiek stwierdzić. jeśli nadal czujesz się niespokojna, zrób kolejny test. Z pewnością nie zaszkodzi, a jedynie Cię uspokoi, zwłaszcza, że jesteś po okresie i wynik będzie zdecydowanie pewniejszy niż przed :) pozd ciepło

Gość ola.
dziękuje ;) test robiłam 2 tyg po zajściu, a okres przyszedl dzien po zrobionym tescie ;)