Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynaZwenus

ta jedna mysl mnie od niego odpycha, co robic?

Polecane posty

Gość dziewczynaZwenus

Mam maly problem ktory nie daje mi spokoju. Jestem z moim chlopakiem rok i bardzo go kocham. On chcialby blizszego kontaktu, ale odpycha mnie od niego jedna mysl, to ze mial wiele dziewczyn przed. Tez go bardzo pragne. Ja jestem dziewica, a on typowym "ogierkiem" Przez ta mysl ze mial inne panny, sprawia we mnie duzy nie smak co do niego osoby. Czy to normalne? czy ja jestem nienormalna i wydziwiam? Czekalam z tym zeby oddac sie mezczyznie ktory bedzie wyjatkowy. Ja go kocham, ale przez przeszlosc idealny on to nie jest.

Gość mialam tak tez tylko..
poczekaj jeszcze troche...bo moze ciecie tez chce tylko zaliczyc i zostawic jak te wczesniejsze

Gość dziewczynaZwenus
wiem ze on mnie szanuje. Raz go sprawdzialam na poczatku czy szuka tylko jednego. wiec jestem pewna ze nie chodzi mu tylko o seks. wiem ze mu na mnie zalezy.

Gość ejj
To zupełnie naturalne ze mial wiecej partnerek.To ze jestes dziewica to Twoj problem gdybys nie byla nie przeszkadzaloby to Tobie i reagowalabys normalnie.

....rozmawiajcie o tym lepiej bo róznie to bywa. ja chodzilam kilka lat z chlopakime ...potem powiedzial ze mu tylko o seks chodzilo zeby miec kogos do "tego" a wtym czasie moze szuakc dodatkow partnerki na dalsze lata....no co za świństwo-ładnie wyszłam na tym....On okazał się niezłym d....

rok to dla mnie za malo....facet moze nie źle udawać byle by przespac się.... Jeśli jest takim ważniakiem i sobie za dużo myśli ...na twoim miejscu bym uważała.....

Gość ceks
Ja jestem wyjątkowy i ze spokojem sumienia możesz mi się oddać.