Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość otak

czy to tylko owulacja?

Polecane posty

Gość otak

hej, od pewnego czasu wydziela sie ze mnie przezroczysty i ciagnacy sie sluz... do tego bola mnie sutki kiedy je dotykam... nigdy mnie nie bolaly i nie wiem...;/ czy mozliwe ze od stresu moze sie owulacja opoznic?

Gość otak
czy jest mozliwe ze po tym jak chlopak piescil moje piersi to one moga teraz bolec?

Gość otak
moze ten bol jest spowodowany owulacja?

Gość nie to cionża

Gość antygona21
jak widzę takie głupie odpowiedzi to się zastanawiam po co Ci ludzie w ogóle piszą... otak... przeźroczysty, ciągnący się śluz to właściwie standard przy owulacji. Jest to jeden ze sposobów stwierdzania, że właśnie masz owulację. Co do tkliwości piersi..."masaż" ze strony chłopaka mógł raczej wpłynąć dobroczynnie, niż szkodliwie ;) być może wchodzisz w tę fazę cyklu, w której piersi zaczynają puchnąć, nabrzmiewać i ogólnie stają się bardzo wrażliwe na dotyk. Po okresie problem z pewnością na jakiś czas minie, do kolejnej owulacji itd. jeśli z piersi nie wydziela Ci się żaden płyn lub cokolwiek takiego a na dodatek nie masz ostrych bólów to możesz się wyluzować. jeśli jest inaczej to szybciutko do lekarza :)

Gość otak
Dzieki za normalna odpwiedz;) naszczescie tylko mnie bola, mam nadzieje ze to minie;)