Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubionaooo

czy związek na odległość ma szanse??

Polecane posty

Gość zagubionaooo

chciałabym się Was zapytać moi drodzy co uważacie na temat związków na odległość?? ja sama jestem już po takim (nie wyszło), a teraz okazuje sie że rozłąka bedzie o wiele dłuższa i na większą odległość...poza tym ja studiuję w trybie zaocznym- On w dziennym i to w zupełnie innych miastach. co robić żeby sie nie zagubić???

Gość a jaka jest ta odleglosc
bo ja jestem w zwiazku na odleglosc - 150 km. Ja studiuje dziennie, on zaocznie plus praca dajemy rade! :) jestesmy ponad rok ze soba

Gość zagubionaooo
200 km...oczywiście jesli chodzi o studia...

my mamy taki system, ze widujemy sie co weekend :D w wakacje, kiedy ja mialam luzy, prawie caly czas u niego pomieszkiwalam gdy jest uczelnia, to coz.. w weekendy chodze z chlopakiem na jego zajecia. Nie uwazam na wykladach (chyba, ze sa jakies interesujace), zajmuje sie najczesciej swoja nauka. Ewentualnie gazetke czytam albo cus.

Gość zagubionaooo
no wlasnie my nie mamy takiego systemu... teraz praktycznie przez 3 tygi bede musiała wytrzymac bez niego bo on nie da rady przyjechac a mnie 3ma praca wiec nie dam rady go odwiedzic..ehh

nawet na pare godzin nie dacie rady sie zobaczyc? przeciez moze jedno z was po pracy/po uczelni szybciochem przyjechac do drugiej osoby i zrobic sobie niespodzianke.. my czasami sobie takie niespodzianki robimy. Rzadko, bo rzadko, ale robimy. Ktoregos dnia przyjechal do mnie na doslownie pare godzin, wieczorem musial wrocic do domu, bo rano do pracy trzeba isc. a zajecia? nie mozesz sobie zajec troche poprzestawiac? pozamieniac grupy, na czesc zajec chodzic do swojej, a na czesc do innej? po prostu plan zmienic troche? mi akurat sie fajnie trafilo, bo mam jeden dzien w tygodniu, gdzie koncze o 12 w poludnie, nastepnego dnia dopiero na 14 lece. Wiec mam 26 godzin aby pojechac, spedzic troche czasu z Ukochanym, wrocic do domu i pojsc na uczelnie

Gość zagubionaooo
bede kombinowac :) ale niestety nie jest to tak łatwo...podczas wakacji było o wiele proście a teraz nie wiem, bardzo bym chciała tak to poukładac. ale nie wiadomo jak sie do tego zabrac. wsumie jestesmy razem od niedawna anie chce zeby to zniszczyła odległość tak jak poprzednim razem

wiem, ze nie jest latwo, oj dobrze o tym wiem :D trzeba kombinowac z uczelnia, zajeciami, zrobic tak, zeby bylo jak najlepiej. a macie wlasne samochody? czym do siebie dojezdzacie?

Gość zagubionaooo
głównie to on dojeżdza samochodem i nigdy nie robił mi z tego powodu wymówek, ja niestety musze korzystac z publicznych srodkow lokomocji, chociaz do tego jestem juz przyzwyczajona od kilku ladnych lat

Gość elka4444444
ja też mam związek na odległość jesteśmy razem 3 lata i dajemy rade a odległość jest 452 km

ja tez do niedawna jezdzilam publicznymi srodkami transportu - zawsze PKSem - szybciej, bezpieczniej, cieplej, no i w ogole lepiej. Brak samochodu nie jest zadna przeszkoda :) zycze Wam powodzenia 🌼

Gość zagubionaoooo
dla mnie to nigdy nie była przeszkoda:) boje sie tylko ze to znowu nie zda testu

Gość zagubionaooo
elka4444444 podziwiam Cie:)

dobre nastawienie, duzo zaangazowania, cierpliwosci, milosci, wyrozumialosci i bedzie okej ! 🌼

Gość zagubionaooo
jestem pełna opytmizmu chociaz czasem zwątpienie daje sie we znaki ale to widac tylko takie chwile słabości...

to nie daj się poniesc tym chwilom slabosci.. nie zmarnuj tego zwiazku, walcz o niego. Ja wiem, ze momentami jest bardzo ciezko, ale musicie sie razem wspierac. Ta bezradnosc, ze Ty daleko, ze on daleko - wiem, ze potrafi dobic. Ale jesli czujesz, ze jest warto walczyc o ta milosc, to zrob wszystko, aby ten zwiazek sie trzymal.