Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Swinka Pepa to baka

Przerwa w tabletkach anty jak sie czujecie?

Polecane posty

Gość Swinka Pepa to baka

Od poniedzialku czyli po 7 dniowej przerwie w ktorym wystapilo oczywiscie planowe krwawienie zrobilam sobie przerwe. Planuje na 3 miesiace tak ja mowila mi moja ginekolog. Bralam tabletki yasmin. Mam pytanie do wszystkich kobiet ktore tez maja przerwy w zazywaniu jak sie czujecie czy po takiem 3 miesiecznym odstawieniu pogorszyla wam sie cera itp. dziekuje za odpowiedzi

Gość polehka
nie biore 3 miesiac i czuje sie choojowo :O migrene mam jak mialam, hustawki nastroju tez. i jeszcz e tylko stresy ze gumka peknie, zsunie sie czy cos w tym stylu i zaciaze :O tragedia, wracam do tabsow jak najszybciej sie da (czyt. kiedy znajde czas na ginekologa w koncu)

Gość Swinka Pepa to baka
Ja ci powiem ze zrobilam przerwe tylko ze wzgledu ze mam oslabione zylki na nogach, itp, ogolenie biorac tabletki nie mialam zadnych migren i bolow glowy, chyba ze czasami jakies pogodowe, teraz jak narazie jest ok dodatkowo chlopak mi zakupil witaminy maxiwit dla niej , wiec przez te 3 miesiace uzupelnie te brakujace witaminy bo mimo wszystko tabletki je wyplukuja. Ale ja robie przerwe tylko na 3 miesiace i znow wracam do yasmin pozniej jak wszystko bedzie wporzadku zrobie juz przerwe przed starniem sie o dziecko